Acasă Stiri Profesoară din Tulcea, anchetată de poliție, după ce a intrat la ore...

Profesoară din Tulcea, anchetată de poliție, după ce a intrat la ore fără masca de protecție. Femeia și-a îndemnat elevii să îi urmeze exemplu

418
0

O profesoară din Tulcea a ajuns să fie anchetată de poliție, după ce a intrat la ore fără masca de protecție. Mai mult decât atât, în plină pandemie de coronavirus, femeia și-a îndemnat elevii să îi urmeze exemplul.

RECLAMĂ
  • Profesoară din Tulcea, anchetată de oamenii legii.
  • Cadrul didactic, juecat pentru săvârşirea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.

O profesoară din Tulcea și-a făcut-o cu mână ei, atunci când a intrat la orele de curs, de mai multe ori, fără masca de protecție, impusă de autorități în contextul pandemiei de coronavirus.

Mai mult decât atât, mama unui elev susține că profesoara i-a înverșunat pe elevi pentru a o urma, părerea ei fiind aceea că virusul ucigaș din China nu există, totul fiind o minciună inventată de Guvern. Cea care a trimis și o plângere către Inspectoratul Şcolar Judeţean Tulcea, pentru a se lua măsuri împotriva cadrului didactic, este revoltată căci, susține ea, copilul său este expus unui risc foarte mare de a se îmbolnăvi.

Profesoară din Tulcea, anchetată pentru nepurtarea măștii de protecție

“Nu poartă nici dumneaei mască, din câte am înţeles, la nici una dintre orele ei pe care le are cu toate clasele de liceu în semn de protest faţă de măsurile Covid. Doamna a declarat elevilor că ea nu crede în această boală şi că este numai o minciună inventată de Guvern! Din cauza doamnei, copiii au început să nu mai poarte masca nici la alte ore, certându-se cu profesorii că sunt obligaţi să nu respire! Zilnic, copilul meu este expus riscului de îmbolnăvire! Copilul poate aduce de la şcoala acest virus oricând pentru că în clasa lor elevii îşi scot măştile chiar în ore, iar în pauza stau nesupravegheaţi şi fără măşti”, a transmis femeia respectivă către IŞJ Tulcea, scrie news.ro.

Astfel, după ce mama elevului de clasa a IX-a a Liceului Henri Coandă din Tulcea a susținut că o profesoară de la unitatea de învăţământ nu poartă mască în timpul orelor de curs, în acest caz oamenii legii s-au autosesizat.

Acum, se fac cercetări cu privire la fapta profesoarei, fiind anchetată pentru săvârşirea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.

“La data de 8 octombrie, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Tulcea s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, în cazul unui cadru didactic al unei instituţii de învăţământ, din municipiu, care nu ar fi purtat masca de protecţie în timpul orelor de curs, totodată, îndemnând mai mulţi elevi la neportul elementului de protecţie. În cauză, se efectuează cercetări cu privire la faptă, sub coordonarea organului de Parchet competent, în vederea clarificării situaţiei de fapt”, a transmis IPJ Tulcea.

Sursa: spynews.ro

RECLAMĂ
Articolul precedentAnunțul scandalos făcut de un „bombardier” cu bolid cu volan pe dreapta / Cum se măsluiește inspecția RAR!
Articolul următorCei care nu poartă masca pot fi reclamați pe WhatsApp! Numărul pus la dispoziție de Poliția Capitalei