Acasă Monden Problemele se țin în lanț pentru Culiță Sterp! Cântărețul a fost jefuit...

Problemele se țin în lanț pentru Culiță Sterp! Cântărețul a fost jefuit din nou, hoții i-au făcut pagubă de mii de euro

597
0

Culiță Sterp are probleme după probleme. Artistul s-a trezit cu mașina spartă și a făcut un apel în mediul online prin care îi roagă pe hoți să-i înapoieze bunurile.Culiță Sterp a fost plecat în Italia, alături de membrii trupei sale pentru mai multe concerte. La un moment dat, mașina i-a fost spartă, iar artistul a povestit totul pe internet. I s-au furat două microfoane de 5.000 de euro, dar și două bagaje pline cu haine.Cântărețul a spus că urmează să meargă la poliție, dacă hoții nu îi restituie bunurile furate în timp util, întrucât are mare nevoie de microfoane.

RECLAMĂ

Ba mai mult decât atât, interpretul a mărturisit că nu înțelege de ce hoții au furat doar aceste obiecte, dat fiind faptul că mașina era plină de multe alte lucruri, printre care și boxe.

Culiță Sterp, jefuit din nou de hoți. Apelul făcut de artist în mediul online

„Avem o problemă. Ni s-a spart mașina în Italia, este mașina cu care băieții merg la cântat, este mașina cu care merge formația. Ei doar ce au ajuns acolo în Torino, mai exact (…) Li s-a spart geamul, li s-au furat două microfoane în valoare de 5.000 de euro și două bagaje cu haine. Nu au putut să ia mai mult, nu știu ce s-a întâmplat că duba era plină de boxe și remorca la fel. Putea să fie mult mai rău. Vorba aceea, în tot răul este și un bine, dar cum am zis, au luat doar două microfoane (…) sunt microfoane de ultimă generație”, a explicat Culiță Sterp, în cadrul unui videoclip postat pe platforma TikTok.

Culiță s-a bucurat, totuși, că paguba nu e și mai mare. Artistul a spus că are mare nevoie de cele două microfoane fiindcă are de susținut mai multe concerte.

„Eu nu sunt rău de pagubă. Chestia este că nu avem acum la ce să cântăm. Noi plecăm în seara asta la Torino (…) Mâine seară cântăm la Verona, iar poimâine suntem la Padova, tot așa la o petrecere și chestia este că nu avem la ce să cântăm, asta este problema. Eu fac acum acest video în speranța că cei care ne-au luat microfoanele, poate sunt români”, a continuat artistul.

sursa:https://www.bzi.ro/problemele-se-tin-in-lant-pentru-culita-sterp-cantaretul-a-fost-jefuit-din-nou-hotii-i-au-facut-paguba-de-mii-de-euro-video-4942199?utm_source=DNS&utm_medium=FB&utm_campaign=FB-POST&fbclid=IwAR1J6Up_9NiBssod_soNoSRL2HQuBFhHYhwsAT0rBdw48BHWpZPdcVTllTc

RECLAMĂ
Articolul precedentFiica Elenei Udrea, cea mai emoționantă apariție. Ce ține în brațe micuța Eva, Adrian Alexandrov e topit după ea
Articolul următorEa e studenta la Medicină, găsită moartă într-un apartament din Timișoara. Iubitul a ucis-o într-o criză de gelozie. „Nu o să te uit niciodată și o să te iubesc veșnic”