Acasă Stiri Ea e studenta la Medicină, găsită moartă într-un apartament din Timișoara. Iubitul...

Ea e studenta la Medicină, găsită moartă într-un apartament din Timișoara. Iubitul a ucis-o într-o criză de gelozie. „Nu o să te uit niciodată și o să te iubesc veșnic”

723
0

O studentă la Medicină a fost găsită fără suflare într-un apartament din Timișoara. A fost înjunghiată de iubitul ei într-o criză de gelozie.Una dintre fete a făcut descoperirea îngrozitoare în apartamentul de la etajul șase, situat în zona Gării de Nord din Timișoara.Fără să bănuiască ceva, fata a mers în una din camere, însă ușa era blocată. A forțat clanța, iar când a deschis ușa a văzut-o pe tânăra de 21 de ani, fără suflare, întinsă pe pat și cu pete de sânge pe bluză. A sunat imediat la 112.

RECLAMĂ

La fața locului au ajuns imediat medicii de pe ambulanță, care, din nefericire, nu au mai putut face nimic pentru tânără. Era deja decedată de câteva ore. La scurt timp au fost alertați și criminaliștii.

Vestea decesului studentei a venit ca un șoc uriaș pentru familia ei și pentru apropiați, ea nefiind cunoscută cu probleme de sănătate sau psihice.

Iubitul studentei, agresorul Mirel Dragomir, tot în vârstă de 21 de ani, student la Medicină și Teologie, și-a recunoscut fapta cumplită și a fost dus la audieri.

În fața anchetatorilor, tânărul și-a recunosc fapta. El a povestit oamenilor legii faptul că a recurs la acest gest în urma unui conflict spontan între el și iubita sa.

Urmează să fie audiată și verișoara lui, studentă la Facultatea de Sport, anul 1.

„Viața e nedreaptă, dar Dumnezeu ia doar oamenii buni lângǎ EL… nu o să te uit niciodată și o să te iubesc veșnic! Drum lin către stele, verișoara mea iubită!”, a scris verișoara victimei pe pagina sa de Facebook.

sursa:https://www.romaniatv.net/ea-e-studenta-la-medicina-gasita-moarta-intr-un-apartament-din-timisoara-iubitul-a-ucis-o-intr-o-criza-de-gelozie-nu-o-sa-te-uit-niciodata-si-o-sa-te-iubesc-vesnic_8209936.html?utm_source=BZI&utm_medium=FB&utm_campaign=FB-Post&fbclid=IwAR1kjO_UyCswTTPUoCF6RxxuFmvteB__8YxYJJEnckyDufDY49im6nXZrm4

RECLAMĂ
Articolul precedentProblemele se țin în lanț pentru Culiță Sterp! Cântărețul a fost jefuit din nou, hoții i-au făcut pagubă de mii de euro
Articolul următorMarcela Fota locuiește cu fiul ei într-o vilă superbă. Cum arată imobilul