Acasă Life Style Problemele legate de bani reprezintă unul dintre motivele care duc la despărțire

Problemele legate de bani reprezintă unul dintre motivele care duc la despărțire

383
0

Alături de problemele sexuale și modelul parental, problemele legate de bani reprezintă unul dintre motivele care duc la despărțire

RECLAMĂ

Relaţie voastră este cât se poate de serioasă şi şimţiţi că a venit momentul să locuiţi împreună. Nimic anormal până acum, însă trebuie să lăsăm puţin romantismul la o parte şi să ne îndreptăm atenţia către o problemă pragmatică foarte frecventă atunci când doi oameni se mută împreună: banii. Acum sunteţi în situaţia în care veţi împărţii cheltuielile şi va trebui să vă pregătiţi şi pentru perioadele în care veţi fi mai strâmtoraţi, astfel veţi ajunge să vă certaţi aşa cum nu aţi făcut-o niciodată.

Independenţa financiară este un aspect foarte important în relaţie, chiar dacă împărţiţi totul. Faceţi o listă cu cheltuielile lunare obligatorii şi stabiliţi un mod echitabil de a le împărţi între voi. Dacă unul câştigă mai puţin decât celălalt, există alte moduri prin care poate compensa, de exemplu, prin rezolvarea treburilor prin casă.

Sfatul cel mai bun pentru cei care vor să locuiască împreună cu persoana iubită este, să nu facă acest pas dacă sunt puşi în situaţia de a fi întreţinuţi. Astfel, evitaţi certurile inutile care inevitabil pot duce la destrămarea relaţiei.

Sursa: click

RECLAMĂ
Articolul precedent5 soluţii pentru un somn mai odihnitor
Articolul următorLaurette: “Fetița mea nu s-a întors la școală! A refuzat și face terapie! Se va întoarce, dar îmi e teamă”