Acasă STIRI SPORTIVE Probleme mari de lot pentru Laurențiu Reghecampf înaintea meciului Univesitatea Craiova –...

Probleme mari de lot pentru Laurențiu Reghecampf înaintea meciului Univesitatea Craiova – Sepsi OSK. „S-au accidentat!”

1195
0

Laurențiu Reghecampf întâmpină mari probleme de lot înaintea meciului pe care Universitatea Craiova urmează să îl joace împotriva lui Sepsi OSK.

RECLAMĂ

Laurențiu Reghecampf are probleme mari de lot înaintea meciului Univesitatea Craiova – Sepsi OSKLa conferința de presă susținută de Laurențiu Reghecampf înaintea meciului cu Sepsi OSK din runda a 9-a, antrenorul Universității Craiova a anunțat că nu se va putea baza pe doi jucători importanți la partida din această seară.Tehnicianul oltenilor a dezvăluit că Ștefan Baiaram și Gjoko Zajkov s-au accidentat la echipele naționale și nu sunt disponibili pentru partida cu Sepsi OSK din Superliga.

„Meciul este la fel de greu ca şi cele cu Farul şi FCSB. Sepsi, CFR, Rapid, FCSB sau Farul sunt echipe care se vor lupta pentru primul loc. Jucătorii şi-au dat seama că nu este OK drumul pe care am fost, trebuie să schimbăm atitudinea, devotamentul faţă de culorile clubului. Suntem într-o situaţie neplăcută, sper să fie alt meci, sunt pozitiv, am încredere în jucători, ştiu că nici ei nu sunt mulţumiţi de ceea ce s-a întâmplat, avem capacitatea să câştigăm meciul. Nu am văzut lucruri pozitive în meciurile trecute.

Din păcate, am avut mulţi jucători care au fost plecaţi la loturi, avem şi doi absenţi, Zajkov şi Baiaram, care s-au accidentat la echipele naţionale, nu ştim care va fi perioada lor de refacere. Avem nevoie de mai multă seriozitate şi determinare, pentru că valoare au jucătorii. Liderii trebuie să ia atitudine, nu-mi fac probleme, ştiu ce am la dispoziţie şi ştiu ce pot face aceşti jucători când dau drumul la motoare. Jucătorii care trebuiau să-şi dea seama de anumite greşeli au fost la antrenamente, fiindcă au fost mari greşeli la golurile primite, noi nu am contat nicio secundă în meciul cu FCSB.

Nu a fost o surpriză plecarea lui Cîmpanu, el a luat decizia, fiind probabil nemulţumit că nu juca, dar se poate întoarce şi să fie titular la Craiova” a declarat Laurenţiu Reghecampf.

Înaintea meciului cu Sepsi OSK, Universitatea Craiova se află pe locul patru în clasamentul Superligii, cu 14 puncte, la egalitate cu Rapid, după ce în primele 8 runde a bifat patru victorii, două rezultate de egalitate și două înfrângeri.

SURSA: https://www.prosport.ro/fotbal-intern/superliga/probleme-mari-de-lot-pentru-laurentiu-reghecampf-inaintea-meciului-univesitatea-craiova-sepsi-osk-s-au-accidentat-19740419

RECLAMĂ
Articolul precedentUn bărbat din Brașov a vrut să ajute patru tineri „rătăciți”, dar a ajuns să fie sechestrat. Cum s-a întâmplat totul
Articolul următorO cântăreață din România și-a primit sentința! Este acuzată că a condus sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe