Acasă Monden O cântăreață din România și-a primit sentința! Este acuzată că a condus...

O cântăreață din România și-a primit sentința! Este acuzată că a condus sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe

1622
0

O artistă de la noi a fost condamnată de magistrați, după ce a fost prinsă conducând pe drumurie publice sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. Pe lângă pedeapsa pe care a primit-o, cântăreața este și bună de plată. Ce decizie au luat judecătorii în cazul acesteia.Denisa Trofin, căci despre ea este vorba, s-a căsătorit la sfârșitul lunii August, iar părinți spirituai i-au fost chiar Theo Rose și Anghel Damnian. Chiar dacă părea a fi cel mai bun an pentru artistă, care a devenit mamă și s-a căsătorit în urmă cu puțin timp, problemele cu legea îi dau mari bătăi de cap artistei.

RECLAMĂ

O cântăreață din România și-a primit sentința! Ce au decis magistrații

La începutul acestui an, fina lui Theo Rose a fost surprinsă de oamenii legii conducând pe drumurile publice un vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. La câteva luni distanță, magistrații au decis trimiterea în judecată a artistei și au admis legalitatea administrării probelor, după cum se arată în motivarea instanței. Artista a fost judecată în stare de libertate.”Solutia pe scurt: În baza dispoziţiilor art. 346 alin.1 C.p.p., constată că Judecătoria Zărneşti este competentă să soluţioneze prezenta cauză şi că a fost legal învestită cu rechizitoriul nr. , emis la data de 16.01.2023 de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Zărneşti, privind pe inculpatul TROFIN DENISA GABRIELA , trimis în judecată în stare de libertate, pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe prev. de art. 336 alin. 2 Cod penal. În baza dispoziţiilor art. 346 alin.1 C.p.p., constată legalitatea administrării probelor şi a efectuării actelor de către organele de urmărire penală. Dispune începerea judecăţii cauzei privind pe inculpatul TROFIN DENISA GABRIELA.”

Denisa Trofin a fost condamnată! În urmă cu două zile, artista a fost condamnată de către magistrații judecătoriei Zărnești la pedeapsa de 1 an și 6 luni de închisoare, pedeapsa fiind suspendată sub supraveghere, pe o durată de 2 ani, însă va trebui să presteze și 60 de zile lucrătoare în folosul comunității. Artista are obligația de a frecventa un program de reintegrare socială, de a anunța orice deplasare care depășește 5 zile, dar și multe alte măsuri impuse de Codul penal. Mai mult decât atât, acaesta trebuie să achite și suma de 1800 lei, cu titlu de cheltuieli de judecată. Decizia nu este una definitivă și poate fi atacată.

„Solutia pe scurt: PENTRU ACESTE MOTIVE, ÎN NUMELE LEGII, HOTĂRĂŞTE: În baza art. 336 alin. 2 din Codul penal, cu aplicarea art. 396 alin. 10 Cod procedură penală, condamnă pe inculpatul TROFIN (CĂSĂTORITĂ NISTOR) DENISA GABRIELA, la pedeapsa de 1 (un) an şi 6 (şase) luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. În baza art. 91 şi 92 din Codul penal, suspendă sub supraveghere executarea pedepsei aplicate, pe o durată de 2 ani, reprezentând termen de supraveghere, care începe să curgă de la data rămânerii definitive a hotărârii. Pe parcursul termenului de supraveghere, inculpatul va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii, pe o perioadă de 60 de zile lucrătoare. În baza art. 274 alin. 1 din Codul de procedură penală, obligă pe inculpat la plata sumei de 1800 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat.”

SURSA: https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/o-cantareata-din-romania-sia-primit-sentinta-este-acuzata-ca-a-condus-sub-influenta-alcoolului-sau-a-altor-substante-316106.html

RECLAMĂ
Articolul precedentProbleme mari de lot pentru Laurențiu Reghecampf înaintea meciului Univesitatea Craiova – Sepsi OSK. „S-au accidentat!”
Articolul următorCum vindea un politician pastile precum cele folosite de drogații din gașca lui Vlad Pascu! / Candidatul la primărie făcea trafic de droguri folosind farmacia soției