Acasă Life Style „Probă de divorț” Cum l-a surprins Gabriela Prisăcariu pe Dani Oțil cu...

„Probă de divorț” Cum l-a surprins Gabriela Prisăcariu pe Dani Oțil cu o tânără? „Mă, nu ți-e rușine?!” Blondina a vrut ca toată lumea să vadă ce făcea

498
0

Gabriela Prisăcariu a fost profund surprinsă atunci când a descoperit că Dani Oțil îi făcea o sesiune foto deosebită alte femei, ceea ce a reprezentat un șoc major în viața ei.

RECLAMĂ

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au decis să plece într-o escapadă scurtă în Italia. În timp ce se plimbau, Dani Oțil a acceptat să facă fotografii pentru o femeie necunoscută, jucând rolul de fotograf. Cu toate acestea, gestul prietenos al partenerului ei nu a fost pe placul Gabrielei, care a simțit nevoia să surprindă întreaga situație.

Cum a fost surprins Dani Oțil de Gabriela Prisăcariu

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil sunt un cuplu de mulți ani și au decis să se căsătorească religios în această vară. Deși au o relație foarte bună, Gabriela pare să strângă deja „dovezi” pentru posibilitatea unui divorț de soțul ei. Cei doi au plecat într-o vacanță la Milano, unde Dani a făcut un gest surprinzător, la care nimeni nu s-ar fi așteptat.O femeie necunoscută i-a cerut să facă câteva fotografii, iar el a acceptat imediat și a început o sesiune foto deosebită. Gabriela a observat totul de la distanță și a simțit o oarecare gelozie, deoarece nu primește atât de multe fotografii atunci când îl roagă.

Aceasta a găsit foarte amuzantă întreaga situație și a făcut glume pe seama ei, iar apoi a înregistrat întregul moment și l-a distribuit pe Instagram pentru a-i amuza și fanii săi din mediul online.

„Deci pentru mine nu faci poze, dar pentru doamna îmbrăcată frumos…nu ți-e rușine, mă?! Mă, nu ți-e rușine?! Hai să mergem că ți-a amorțit genunchiul, tataie, ridică-te! Ia uitați-vă…mie nu mi face atâtea poze, jur, nu-i nimic că stau, e ok”, a spus Gabriela Prisăcariu pe Instagram.

Ce spune Gabriela Prisăcariu despre prima întâlnire cu socrii ei

Recent, Gabriela Prisăcariu a povestit cum a decurs prima întâlnire a sa cu părinții lui Dani Oțil. Ea a mărturisit că a avut emoții și a dorit ca totul să se desfășoare bine, având în vedere diferența de vârstă dintre ea și prezentatorul TV. Gabriela a sperat ca părinții lui Dani să aibă o impresie bună despre ea.

„Am avut emoții bineînțeles, pentru că mi-am dorit să aibă o impresie bună, mai ales că sunt cu mult mai tânără și mi-am dorit să fie un confort la cină. Sunt niște părinți absolut buni, adorabili și ne-am înțeles foarte bine. Adică nu a fost niciun moment stânjenitor.”, a mărturisit Gabriela Prisăcariu pentru Playtech.ro.

Dani Oțil a fost surprins de Gabriela Prisăcariu într-o ipostază inedită pe care soția sa a ținut să o facă publică.

sursa:https://www.bzi.ro/cum-a-fost-surprins-dani-otil-de-gabriela-prisacariu-proba-de-divort-4854077?utm_source=CULTURAL.BZI&utm_medium=FB&utm_campaign=FB-Post&fbclid=IwAR1SJ2Su_x6_tuue39czxy-Nf_988gzmQHYeSWkpgAOuu1brWBRCaxREweU

RECLAMĂ
Articolul precedentA murit un cunoscut cântăreţ de muzică populară din Gorj, la doar 41 de ani. Două fete au rămas fără tată | „Dumnezeu a vrut să le cânţi îngerilor”
Articolul următorArtista care, la 33 de ani, are 7 copii și este însărcinată cu cel de-al optulea