Acasă Monden A murit un cunoscut cântăreţ de muzică populară din Gorj, la doar...

A murit un cunoscut cântăreţ de muzică populară din Gorj, la doar 41 de ani. Două fete au rămas fără tată | „Dumnezeu a vrut să le cânţi îngerilor”

390
0

Este doliu în rândul lăutarilor din Gorj la vestea că Gică Giurcă s-a stins atât de repede, iar mesajele de condoleanțe sunt numeroase.Gică Giurcă, lăutarul de 41 de ani din Iezureni, care s-a spânzurat, vineri, a murit duminică seara, în Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Tudor Vladimirescu din Târgu Jiu. Bărbatul a murit pe patul de spital, după ce medicii nu i-au mai dat nicio șansă de revenire.

RECLAMĂ

Un mesaj sfâșietor a fost postat de fiica artistului, pe rețelele de socializare. Fiica pomenește în mesaj de mama lui Gică Giurcă, care murise de curând.

„Mult prea de vreme și nu că așa ai vrut tu, că așa devenisei, un om care nu își mai vedea viața ca fiind un lucru bun, mult prea târziu ca să mai putem face ceva ca să te putem ajuta.

Ai vrut sa fi lângă Mamaia, dar nu te-ai gândit că Mamaia nu ar fi fost bucuroasă să te vadă așa, mult prea târziu ca să mai vezi cui îi pare rău și cui nu.Ai fost mereu un om bun si toată lumea vedea asta, numai tu nu ai vrut să vezi ce om bun erai. Te iubesc si mereu o să fii în inima mea. Te iubesc și sper să ai grijă de mine așa cum ai făcut-o mereu”, a scris fiica artistului, pe reţelele de socializare, potrivit presei locale.

Bărbatul era măcinat de depresie, după ce soția lui a hotărât să se despartă de el și să ia și cele două fete pe care le au împreună. El nu a suportat această situație, mai ales că era foarte atașat de cele două fiice.

în momentul în care a încercat să își pună capăt zilelor, Gică Giurcă era în apel video cu iubita sa, și ea cântăreață de muzică populară. Femeia a încercat să îl oprească să facă acest gest necugetat, dar a fost prea târziu.

„Dumnezeu a vrut să le cânţi îngerilor”

Sute de mesaje de condoleanţe au fost postate pe reţelele de socializare la aflarea tragicei veşti despre moartea artistului: 

„Dumnezeu să te ierte iubirea mea de ce ne ai lăsat singure, tu erai un om plin de viaţă, nu ştiu de ce ai făcut chestia asta te iubesc şi te voi iubi toata viaţa”, „Dumnezeu să te ierte, om deosebit, multă putere familiei, ai lăsat în urmă două fete și o soție!!”, „Greu de crezut aşa ceva…Dumnezeu sa te ierte, Gică Giurcă, să aibă grijă de tine acolo sus! Multă putere celor apropiați lui!”, Dumnezeu a vrut să le cânți la îngeri! De azi ne ai lăsat doar cu amintiri! Dumnezeu să te ierte, om blând!!!

sursa:https://www.antena3.ro/actualitate/locale/a-murit-cunoscut-cantaret-muzica-populara-gorj-692423.html

RECLAMĂ
Articolul precedent„Neica te-ai jucat cu focul ” Este cel mai nou videoclip semnat Ioana Dima
Articolul următor„Probă de divorț” Cum l-a surprins Gabriela Prisăcariu pe Dani Oțil cu o tânără? „Mă, nu ți-e rușine?!” Blondina a vrut ca toată lumea să vadă ce făcea