Acasă Uncategorized Prigoană, nu vii să-ţi vezi copiii nici când te lasă judecătorii?

Prigoană, nu vii să-ţi vezi copiii nici când te lasă judecătorii?

817
0

Milionarul a ratat primul weekend legal cu Maximus şi Eduard. Adriana l-a aşteptat degeaba ore îşi şir

Adriana Bahmuţeanu (38 de ani) şi cei doi băieţi ai săi, Maximus (5 ani) şi Eduard (2 ani), l-au aşteptat în zadar sâmbătă şi duminică pe Silviu Prigoană. Milionarul nu a dat nici un semn de viaţă, deşi instanţa a stabilit că acesta are dreptul de a-şi vizita copiii în weekend. El nu i-a mai văzut pe cei mici de trei luni, de când soţia sa a plecat de acasă.

RECLAMĂ

Instanţa a hotărât miercuri, în regim de urgenţă, că Silviu Prigoană îşi poate petrece două weekenduri pe lună alături de cei doi băieţi pe care-i are cu Adriana Bahmuţeanu. Conform deciziei judecătorilor, acesta poate să-i ia dimineaţa, la ora 10.00, şi să-i aducă înapoi la ora 18.00. Deşi până acum a invocat că nu se duce să-şi vadă copiii pentru că aşteaptă decizia instanţei, parlamentarul nu s-a grăbit s-o facă nici când situaţia a fost clarificată.

„L-am sunat, dar nu am reuşit să vorbim, intră automat ton ocupat. Probabil a făcut o setare la telefon ca să nu-l mai pot suna. I-am dat SMS, ca să ştiu dacă să-i îmbrac sau nu pe copii de plecare, dar tot nu mi-a răspuns”, ne-a povestit Adriana.

După o oră în care nu a primit nici o veste de la soţul ei, vedeta Antenei 2 l-a contactat pe avocatul acestuia. „Mi-a spus că Prigoană nu vrea să-i viziteze până nu primeşte acasă hârtia oficială, dar asta e doar o formalitate. Din moment ce hotărârea a apărut pe portalul judecătoriei, ea a intrat deja în vigoare, deci putea să vină să-i ia fără nici o problemă”, ne-a mai spus Adriana Bahmuţeanu.

Milionarul Silviu Prigoană a rupt orice legătură cu copiii săi de la începutul lunii august, de când s-a separat neoficial de soţia lui. Nici de ziua fiului lor cel mare, Maximus, nu a sunat şi nici nu i-a trimis vreun cadou micuţului. Aceeaşi atitudine indiferentă a avut-o şi de Sfinţii Mihail şi Gavril, când ambii săi băieţi cu Adriana şi-au aniversat onomastica.

Click!spune

În toamna anului 2003, s-au căsătorit prima dată după o relaţie de un an.
La întoarcerea din luna de miere, proaspeţii însurăţei au divorţat.
În ianuarie 2004, milionarul şi vedeta s-au căsătorit din nou în mare secret, în Las Vegas.
După trei luni de la a doua căsătorie, Prigoană a intentat divorţ a doua oară, dar şi-a retras cererea.
În vara aceluiaşi an, august 2004, au divorţat cu succes.
La 31 august 2005, Prigoană şi Bahmuţeanu s-au căsătorit a treia oară.
În ianuarie 2007 au divorţat din nou.
La 7 mai 2009 s-au căsătorit a patra oară.
În august 2012, după o ceartă, Adriana a luat cei doi copii pe care-i are cu politicianul şi a plecat de acasă. Prigoană a intentat divorţ şi de atunci nu s-a mai interesat de ei.

sursa: click.ro

RECLAMĂ
Articolul precedentFuego, fără permis după ce a fost prins cu 103 km/h în oraş
Articolul următorEXCLUSIV: INTERVIU CU INTERPRETA DE MUZICA POPULARA, MARCELA FOTA