Acasă Uncategorized Fuego, fără permis după ce a fost prins cu 103 km/h în...

Fuego, fără permis după ce a fost prins cu 103 km/h în oraş

789
0

Ghinion pe Fuego vineri noapte, în jurul orei 00.30, după ce a plecat de la Sala Palatului, unde a avut concert. În zona Aviatorilor, cântăreţul a fost oprit de poliţie pentru că circula cu viteză mare. Poliţiştii au stabilit că Fuego avea 103 km/oră şi i-au reţinut permisul auto pe o perioadă de trei luni.

RECLAMĂ

Fuego a atins o performanţă pe care puţini artişti o reuşesc. Concertul pe care l-a susţinut vineri a umplut Sala Palatului până la refuz.

Deşi era răcit, solistul a avut o prestaţie admirabilă, spre încântarea publicului, care l-a aplaudat frenetic după fiecare piesă interpretată. Mulţumit că totul a ieşit aşa cum şi-a dorit, dar şi foarte obosit, Fuego a plecat de la Sala Palatului imediat după terminarea spectacolului.

Grăbit să ajungă mai repede acasă, ca să se odihnească, artistul a condus cu o viteză cu mult peste cea legală. Neşansa a făcut ca în zona bulevardului Aviatorilor să fie prins de radar circulând cu 103 km/oră. Poliştii de la Rutieră l-au tras pe dreapta şi i-au luat premisul pe loc pentru depăşirea vitezei. Astfel, în următoarele trei luni, Fuego nu va mai putea conduce, fiind nevoit să-şi găsească un şofer.

sursa: click.ro

RECLAMĂ
Articolul precedentAngela Gheorghiu, de urgență la spital, direct de pe scena Operei din San Francisco
Articolul următorPrigoană, nu vii să-ţi vezi copiii nici când te lasă judecătorii?