Home Stiri Plecarea lui Bergodi de la Craiova, analizată de o glorie olteană: ”Nici...

Plecarea lui Bergodi de la Craiova, analizată de o glorie olteană: ”Nici în jocurile câștigate nu am strălucit”

63
0
loading...

Plecarea lui Cristiano Bergodi de la Universitatea Craiova l-a surprins pe Aurică Beldeanu (69 de ani), fostul mare jucător al Craiovei Maxima.

loading...
loading...

Cu toate acestea, Beldenau, care a urmărit jocurile oltenilor din acest start de sezon, spune că jocul Craiovei cu Bergodi la ”cârmă” nu a fost excelent, chiar dacă Univeristatea a avut șapte victorii consecutive în Liga 1.

Aurică Beldeanu: ”Nici în jocurile câștigate nu am strălucit”

„Oarecum m-a surprins demisia lui Bergodi. E greu la fotbal. Fotbalul și carnea de porc sunt două lucruri grele. Am pierdut două meciuri, o rușine de meciuri, și ne-au ajuns ăștia, FCSB și CFR, din urmă. Să pierzi acasă cu două echipe de pluton e cam complicată treaba.

Nici în jocurile câștigate nu am strălucit, dar nu vreau să vorbesc, că ar fi prea multe de spus. Ca să ți-o spun pe-a dreaptă, dacă ai fotbaliști în echipă ești și tu antrenor. N-ai fotbaliști, ești slab ca antrenor. Ce tot schimbăm antrenorii… Fotbalul se joacă cu fotbaliști”, a spus Beldeanu, pentru Gazeta de Sud.

Cristiano Bergodi, criticat de conducere după 0-1 cu Chindia

Imediat după 0-1 cu Chindia, antrenorul Universității Craiova a surprins pe toată lumea și și-a anunțat demisia la interviuul de după meci.

Președintele oltenilor, Sorin Cârțu, a fost și el luat prin surprindere, însă l-a criticat pe Bergodi, în direct la Digi Sport Special.

“Nu aveam idee, m-a surprins. Mă uitam la voi, la TV, și chiar m-a surprins când am auzit ce a declarat. Nu comentez ce spune el la cald.

Ce discuții să fie? Echipa a câștigat la Mediaș, echipa e lider, are 3 puncte peste FCSB, deci care e problema? E supărarea meciului.

Accepți o dată că e accident meciul cu Clinceni, dar acum iarăși? Sunt niște înfrângeri cu un gust prea amar.

Dacă a spus Bergodi că și-a dat demisia, că și-a făcut analiza și că e vina, lui, aia e treaba lui. Vedem, găsim soluții întotdeauna.

La ce lot are Craiova, nu ai voie să pierzi cu Clinceni și Chindia, indiferent cu ce jucători joci. Eu am spus că echipa asta poate nu câștigă tot, dar nu ai voie să pierzi niciun meci”, a spus Cârțu, la Digi Sport Special.

  • Cristiano Bergodi a fost numit antrenor la Universitatea Craiova pe 7 mai 2020.
  • În sezonul trecut, italianul de 56 de ani s-a luptat la titlu până în ultima etapă, când a jucat “finala” campionatului, cu CFR Cluj, scor 1-3.

Sursa: digisport.ro

loading...
loading...