Home Monden “După o vârstă nu mai…”. Liviu Vârciu, dezvăluiri din intimitate

“După o vârstă nu mai…”. Liviu Vârciu, dezvăluiri din intimitate

1303
0
loading...

Liviu Vârciu este unul dintre cei mai carismatici prezentatori TV, care mereu are glumele la el! Ei bine, atunci când nu este pe micile ecrane, acesta este foarte activ în mediul online, unde astăzi a făcut o serie de dezvăluiri din intimitate, la care nimeni nu se aștepta. Ce detalii picante a scos la iveală, de fapt!Liviu Vârciu face ce face și intră în atenția tuturor! Dacă până acum posta o serie de bancuri de la un moment la altul, metodă prin care aduce zâmbetul pe buze tuturor celor care-l urmăresc, recent prezentatorul TV a venit cu o serie de dezvăluiri.

loading...

Liviu Vârciu, detalii picante din intimitate

Cu puțin timp în urmă, aflat pe patul de masaj, unde obișnuește să meargă din ce în ce mai des în ultima vreme, Liviu Vârciu s-a afișat în fața celor care îl urmăresc și îndrăgesc, excplicând că de a o vârstă acest lucru devine o preocupare.

Mai mult decât atât, Liviu Vârciu le-a precizat fanilor că dacă în tinerețe grija lui era să ajungă la sala de antrenamente la timp, acum totul s-a schimbat grija sa din prezent fiind să meargă la salon pentru a se bucura de un masaj ca la carte, perfect pentru durerile de spate.

“(…) N-am ajuns la sală. După o vârstă nu mai ajungi la sală, ajungi doar la masaj. (…)”, le-a povestit Liviu Vârciu fanilor săi din mediul online.

Liviu Vârciu și-a amuzat teribil fanii

Ei bine, așa cum vă așteptați, fanii lui Liviu Vârciu s-au amuzat imediat cum au văzut postarea lui din mediul online, iar mai apoi au venit și cu o reacție la spusele prezentatorului TV. După ce a venit din nou cu serie de glume în program, nu putem să nu reamintim faptul că zilele trecute i-a dat o replică pe măsură iubitei sale.Mai concret, atunci când Anda Călin și-a pus un filtru de înfrumusețare, Liviu Vârciu i-a explicat că nu e la fel de frumoasă și în realitate, bineînțeles, totul sub o notă amuzante, stârnind și atunci râsul tuturor.

sursa:https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/dupa-o-varsta-nu-mai-liviu-varciu-dezvaluiri-din-intimitate-foto-278905.html

loading...