Acasă Life Style „Până nu au văzut banii în cont nu m-au operat! Am sunat...

„Până nu au văzut banii în cont nu m-au operat! Am sunat la bancă să le apară banii în cont imediat.” Suma impresionantă de bani pe care Valentin Sanfira a plătit-o pentru intervenția din Italia

780
0

Valentin Samfira a plătit o sumă impresionantă de bani pentru intervenția chirurgicală din Italia. Medicii nu au vrut să îl opereze până nu au avut banii în cont.Valentin Sanfira a trecut printr-o perioadă extrem de grea în urmă cu câteva săptămâni, atunci când se afla în vacanță în Italia. Interpretul de muzică populară a avut parte de un accident și a fost nevoit să se opereze de urgență.

RECLAMĂ

Din fericire, însă, operația a fost una reușită, iar starea de sănătate a artistului este mai bună pe zi ce trece, acesta recuperându-se treptat.

Invitat în cadrul unei emisiuni TV, acesta a vorbit despre modul în care a decurs operația și despre suma impresionantă de bani pe care a fost nevoit să o scoată din buzunar pentru a putea fi operat.

Valentin Sanfira, nevoit să scoată din buzunar o sumă impresionantă de bani pentru intervenția chirurgicală

Valentin Sanfira a mărturisit că pentru a putea fi operat în Italia a fost nevoit să scoată din buzunar nici mai mult, nici mai puțin de 10.000

de euro. Mai mult decât atât, potrivit mărturisirilor artistului, medicii italieni nu au vrut să îl opereze pe artist până nu au văzut banii în cont.

« Doar operația a fost 10.000 de euro. Până nu au văzut banii în cont nu m-au operat. Am sunat la bancă să le apară banii în cont imediat. Nici nu ne-au spus, au spus seara „S-ar putea ca mâine după-amiază să te operăm, dar să avem banii în cont”.

Am sunat-o pe doamna director de la bancă. A durat 30 de minute, nu a fost ceva complicat.» ,  a declarat Valentin Sanfira, în cadrul unei emisiuni TV.

Valentin Sanfira, clipe de coșmar înainte de operație

Valentin Sanfira a trecut prin clipe extrem de grele înainte să fie operat. Interpretul de muzică populară a mărturisit că era foarte îngrijorat pentru starea sa de sănătate, atât el, cât și soția sa, Codruța, care nu a mai suportat să își vadă soțul într-o astfel de situație și a răbufnit în fața cadrelor medicale.

„Eu 40 de minute am stat în fibrilații, am început să țip, Codruța s-a certat cu toată lumea și voiau să cheme carabinierii. Le-am zis să sune la Ambasada României, voiam o soluție. Atunci au venit și mi-au dat un calmant, credeam că am să mor fiindcă nu mai puteam să respir din cauza panicii. Nimeni nu-mi spunea nimic.”, a mai spus Valentin Sanfira. 

sursa:https://www.kfetele.ro/pana-nu-au-vazut-banii-in-cont-nu-m-au-operat-am-sunat-la-banca-sa-le-apara-banii-in-cont-imediat-suma-impresionanta-de-bani-pe-care-valentin-sanfira-a-platit-o-pentru-interventia-din-italia-20350724?fbclid=IwAR2qf5u0CeTH23JpBWUDIvB8bDDYDPRK36tso0EfNnksb0_2pW3zWIGakmk

RECLAMĂ
Articolul precedent„Nu arăt de vârsta pe care o am. Sunt artistul care nu cred că va îmbătrâni fizic.” Fuego, despre secretul tinereții sale, dar și despre cel mai frumos vis devenit realitate
Articolul următorCătălin Cherecheş a fost prins în Germania