Acasă Stiri Cătălin Cherecheş a fost prins în Germania

Cătălin Cherecheş a fost prins în Germania

271
0

Primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheş, a fost prins la Augsburg, în Germania, în urma unei colaborări între Poliţia Română şi Poliţia Germană. Cătălin Cherecheș, primarul din Baia Mare condamnat la cinci ani de închisoare cu executare și dat dispărut de mai multe zile, a fost prins în Germania, în orașul Augsburg, și urmează să fie adus în țară

RECLAMĂ

Anunţul a fost făcut de Poliţia Română care, urmare schimbului de date cu poliţia la nivel internațional, a reușit prinderea lui Cătălin Cherecheș. 

În momentul capturării, Cătălin Cherecheş s-a opus arestării şi s-a ales cu mai multe zgârieturi pe faţă şi hainele rupte.  

Potrivit surselor Antena 3 CNN, Cătălin Cherecheş a încercat să fugă din Germania. A mers cu o mătușa cu mașina, cu aproximativ 200 de km la oră prin oraş, cu intenția de a ajunge la gara Augsburg. Acolo a încercat să scape de mașina şi eventual să ia un taxi, dar a dat nas în nas polițiștii bavarezi şi de BKA.

Cătălin Cherecheş a fost prins în Germania

„În seara de 28 noiembrie 2023, în urma cooperării polițienești internaționale și a schimbului de date și informații, dintre Poliția Română și autoritățile din Germania, Ungaria, Austria și Italia, a fost localizat, depistat și reținut, de către polițiștii bavarezi și BKA, în Augsburg, un bărbat, de 45 de ani, din Baia Mare, urmărit internațional.Acesta a fost depistat de partenerii externi, pe baza informațiilor oferite de Poliția Română.

Instanța competentă a emis pe numele bărbatului un mandat de executare a pedepsei închisorii de 5 ani, pentru săvârșirea infracțiunii de luare de mită în formă continuată.Mulțumim partenerilor interni și externi, pentru sprijinul acordat în prinderea acestuia.

În continuare, se derulează activități procedurale specifice, pentru aducerea bărbatului în țară”, a transmis Poliţia Română. Primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheș, a ieșit din țară folosind o altă identitate prin punctul de trecere a frontierei Petea, a anunțat sâmbătă Poliția de frontieră. Acesta a fost dat în urmărire după ce a fost condamnat la o pedeapsă de 5 ani închisoare pentru luare de mită.

sursa:https://www.antena3.ro/actualitate/primar-baia-mare-catalin-chereches-prins-politia-romana-germania-693482.html

RECLAMĂ
Articolul precedent„Până nu au văzut banii în cont nu m-au operat! Am sunat la bancă să le apară banii în cont imediat.” Suma impresionantă de bani pe care Valentin Sanfira a plătit-o pentru intervenția din Italia
Articolul următorPăreau cuplul perfect, dar căsnicia lor ar trece prin cea mai gravă criză din cei 15 ani. Și-a înșelat soția cu o jurnalistă?