Acasă Life Style Orgoliu şi mândria strică prietenii, distrug căsnicii, despart copiii de părinți şi...

Orgoliu şi mândria strică prietenii, distrug căsnicii, despart copiii de părinți şi aduc mari suferințe

471
0

Orgoliul ucide atât viața noastră cât și a celor din jurul nostru. Spiritual vorbind, dacă ai orgoliu poți ucide, da, este un mod de a spune, ”a ucide cu vorba”, datorită faptului că cei din jurul tău nu se pot ridica la nivelul tău atât de sus, deși acest nivel de fapt nici nu există, ci este doar părerea ta proprie, despre tine.

RECLAMĂ

Orgoliu şi mândria strică prietenii, distrug căsnicii, despart copii de părinți şi aduc mari suferinți. Orgoliu şi mândria nu te lasă să îți manifeşti liber prietenia, să iubeşti, să ierți şi pace să împărtăşeşti. Fiecare aşteptăm de la fiecare să facă primul pasul, fără a vedea că timpul pierdut din această aşteptare face rău amândorora în cauză. Fiecare crede în dreptatea lui care până la urmă este nedreptate. Dreptatea este să ierți şi să iubeşti!

Orgoliul formează gânduri negre in viața noastră, ne strica buna dispoziție și ne consuma energia. Gândurile de supărare îmbătrânesc și îmbolnăvesc oamenii, de aceea de multe ori ne îmbolnăvim și nu știm de unde apare boala? Atunci apar cu adevărat problemele. Stați departe de oamenii care nu pot renunță la orgolii. Acei oameni nu va iubesc.

Orgoliul înseamnă a avea despre noi înșine, o părere foarte bună, adesea mult exagerată si nejustificată, o importanță mult prea mare, îngâmfare, trufie, mândria – care de cele mai multe ori depășește aprecierile celor din jurul nostru.

Oamenii gândesc astfel, dacă ești un om orgolios ai caracter. Dar de fapt cine are orgoliu nu are nimic, este un om sărac spiritual, el nu se poate bucura niciodată de viață, în ansamblu, să nu mai vorbim de caracter. Putere este atunci când nu lași orgoliul să îți manipuleze viața,ci viata ta este sub autoritatea Lui Dumnezeu.

Nu numai că se distrug pe ei și viețile lor, dar va distrug și vouă toată armonia și echilibru sufletesc, psihic și apoi fizic. Cu toate acestea sa ne rugam și pentru ei zicând: Doamne iartă-i că nu știu ce fac. Da-le înțelepciune.

Fericirea vine si la voi intr-o zi…Iubirea vindeca totul, dar are nevoie de timp. Sa ne rugam pentru noi si reusita noastra.

Fiti binecuvantati si fericiti cu totii, va doresc tuturor multa bucurie!

Sursa: randuri pt tine

RECLAMĂ
Articolul precedentPrimarul şi viceprimarul din Potcoava, cercetați pentru coruperea alegătorilor
Articolul următorO asistentă medicală s-a apucat de striptease pentru a-și plăti datoriile! Acum câștigă 3.000 de euro pe noapte