Acasă POLITICA Primarul şi viceprimarul din Potcoava, cercetați pentru coruperea alegătorilor

Primarul şi viceprimarul din Potcoava, cercetați pentru coruperea alegătorilor

394
0

Primarul şi viceprimarul din oraşul Potcoava, judeţul Olt, sunt cercetați pentru coruperea alegătorilor.

RECLAMĂ

Edilul Manuel Enăchioaia şi viceprimarul Tiberiu Guianu au fost reclamați prin 112 că au pus la dispoziție mașini și la înțelegere cu liderii romilor din localitate îi scot pe membrii etniei din case și îi transportă la vot.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu, a confirmat faptul că pe numele celor doi s-a deschis dosar penal pentru coruperea alegătorilor.

„În această dimineaţă, în jurul orelor 10.00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Potcoava au fost sesizati prin apel SNUAU 112 cu privire la faptul că primarul şi viceprimarul orașului Potcoava oferă bani cetățenilor pentru a merge la vot.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul IPJ Olt și Poliției Potcoava, întocmind dosar de urmărire penală pe numele celor doi, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor“, a anunţat IPJ Olt.

Sursa: gds

RECLAMĂ
Articolul precedentAdolescentă din Caracal, găsită în localitatea de domiciliu după ce a dispărut dintr-un centru de minori din Slatina
Articolul următorOrgoliu şi mândria strică prietenii, distrug căsnicii, despart copiii de părinți şi aduc mari suferințe