Acasă Stiri OLT: Tragedie în Slatina. O adolescentă şi-a înjunghiat mama de mai multe...

OLT: Tragedie în Slatina. O adolescentă şi-a înjunghiat mama de mai multe ori

488
0

O tânără, de doar 19 ani, din Slatina, judeţul Olt, şi-a înjunghiat mama de mai multe ori, informează România TV. Femeia a scăpat din mâinile ei cerând ajutor vecinilor, pe geam. Nimeni nu ştie cum a ajuns fata să comită această faptă.

RECLAMĂ

Tragedia a avut loc, sâmbătă dimineaţa, într-un bloc din Slatina. Victima, o femeie în vârstă de 44 de ani, a ieşit la fereastra apartamentului strigând după ajutor. Femeia spunea că fiica ei, în vârstă de doar 19 ani, încearcă să o omoare.

Victima a fost transportată la spital cu o ambulanţă. Medicii au stabilit că are trei plăgi înjunghiate, însă, din fericire, niciuna nu îi pune viaţa în pericol.

La faţa locului s-au deplasat şi poliţiştii care au audiat-o pe adolescentă. Oamenii legii încearcă să afle ce anume a determinat-o pe tânără să decurgă la un gest atât de violent.

RECLAMĂ
Articolul precedentMaidanezii au atacat şi la Craiova. Un copil a fost muşcat de cap, câinele a fost ascuns de o familie
Articolul următorMehedinţi: Lucrări de mântuială la reabilitarea străzilor din Mehedinţi. Muncitorii repară fisurile din asfalt cu butelia