Acasă Stiri Maidanezii au atacat şi la Craiova. Un copil a fost muşcat de...

Maidanezii au atacat şi la Craiova. Un copil a fost muşcat de cap, câinele a fost ascuns de o familie

680
0

O tragedie asemănătoare ca cea a lui Ionuţ Anghel era să se petreacă zilele acestea la Craiova. Un copil de numai un an şi jumătate a fost muşcat de cap şi de urechi de un câine vagabond. Potrivit România TV, copilul a fost salvat în ultimul moment din colţii maidanezului de mama sa.

RECLAMĂ

Un copil de numai un an şi jumătate din Craiova a fost muşcat de cap şi de urechi de un câine vagabond. Potrivit România TV, ancheta este blocată în momentul de faţă, întrucât câinele agresiv a fost ascuns de o famile, astfel că autorităţile nu-l pot ridica.

Imediat după ce câinele vagabond l-a muşcat pe copilul în vârstă de un an şi jumătate, cineva din zonă a luat animalul şi l-a dus pe o proprietate privată, la o casă în construcţie. Acolo, nici angajaţii Serviciului de Salubritate şi nici Poliţia Locală nu au voie pătrundă, astfel că acum câinele este la adăpost.

Citeşte şi Familia lui Ionuţ, copilul ucis de câini în Capitală, ameninţată de iubitorii de animale

Patrupedul l-a atacat pe micuţ când băieţelul se afla la plimbare cu mama sa. Câinele l-a muşcat pe acesta de ureche şi de cap, însă mama a intervenit la timp, iar leziunile nu sunt foarte grave. sursa: rtv.net

RECLAMĂ
Articolul precedentTUPEU DE ŞMECHER. Şeful DNA Târgu-Jiu a blocat, TIMP DE 2 ORE, o maşină în care se afla un bătrân bolnav
Articolul următorOLT: Tragedie în Slatina. O adolescentă şi-a înjunghiat mama de mai multe ori