Acasă Stiri Mehedinţi: Lucrări de mântuială la reabilitarea străzilor din Mehedinţi. Muncitorii repară fisurile...

Mehedinţi: Lucrări de mântuială la reabilitarea străzilor din Mehedinţi. Muncitorii repară fisurile din asfalt cu butelia

485
0

Lucrări de mântuială pentru 22 de milioane de euro. Este vorba despre fonduri europene cheltuite pe reabilitarea străzilor şi trotuarelor din Drobeta Turnu-Severin, informează România TV. La controlul efectuat la terminarea lucrărilor, firma de consultanţă a găsit fisuri în asfalt. Acum problema este rezolvată cu… butelia.

RECLAMĂ

Muncitorii au la dispoziţie 30 de zile să cârpească cu butelia asfaltul proaspăt turnat. Graba e mare pentru că ploile de toamnă au început deja şi fisurile s-ar putea mări din cauza apei.

„Ce poţi să zici? Ca la români. Dacă se fac lucruri de mântuială… Suntem prea săraci ca să facem lucruri de mântuială. Exact cum te duci la magazin şi-ţi cumperi lucruri ieftine şi îţi cumperi des. Mai bine îţi cumperi un lucru durabil şi cumperi mai rar. Aşa şi cu lucrările astea”, a spus un localnic.

„Este vorba despre un bitum, un fel de chit de rosturi. Se pune deoarece în urma recepţiei la terminarea lucrărilor consultantul a stabilit o listă cu neconformităţi care trebuie eliminate în termenul stabilit de lege”, a declarat Nicolae Paponiu, city manager al municipiului Drobeta Turnu-Severin.

22 de milioane de euro, bani europeni, au fost investiţi în refacerea străzilor şi trotuarelor din Drobeta Turnu-Severin.

RECLAMĂ
Articolul precedentOLT: Tragedie în Slatina. O adolescentă şi-a înjunghiat mama de mai multe ori
Articolul următorAtenţionare Cod Galben de vânt pentru judeţul Dolj