Acasă Monden Oana Roman, declarații exclusive pentru Spynews.ro după ce mama ei a murit!...

Oana Roman, declarații exclusive pentru Spynews.ro după ce mama ei a murit! Vedeta e distrusă de durere: ”A decedat în somn”

578
0

Oana Roman face declarații exclusive pentru Spynews.ro, după ce mama ei a murit. Din păcate, Mioara Roman s-a stins noaptea trecută, după o luptă cu problemele de sănătate, la vârsta de 84 de ani. Fiica ei e distrusă de durere și abia și-a găsit cuvintele să vorbească.În exclusivitate pentru Spynews.ro, Oana Roman vorbește despre moartea mamei ei. Din păcate, noaptea trecută, Mioara Roman s-a stins din viață la vârsta de 84 de ani, în urma unui stop cardio respirator.

RECLAMĂ

Oana Roman, declarații exclusive pentru Spynews.ro după ce mama ei a murit

Oana Roman ne-a mărturisit că în cursul zilei de ieri mama ei era bine, nu avea nimic să prevestească ceea ce a urmat. În jurul orei 1 noaptea, Mioara Roman a murit în somn, după cum ne-a mai declarat fiica ei, Oana Roman.

Medicii au încercat să o resusciteze, însă fără succes. Oana Roman ne-a spus că tot timpul Mioara Roman și-a dorit să moară în somn, fără durere și în liniște, iar așa s-a și întâmplat, iar Dumnezeu i-a împlinit ultima dorință.

”Ieri era bine, au mobilizat-o, totul era bine. La ora 1 noaptea a decedat practic în somn. Așa cum și a dorit. În liniște și fără dureri. A făcut stop cardiac și au resuscitat-o, dar fără succes. A plecat linștită. În pace și asa cum și a dorit. Mereu a spus ca vrea să moara în somn. Și Dumnezeu i-a împlinit dorința. Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace. Va fi acum alături de părinții și sora ei”, a spus Oana Roman pentru Spynews.ro.

De asemenea, Oana Roman a publicat un mesaj emoționant și trist și pe rețelele de socializare, acolo unde întotdeauna și-a ținut fanii la curent cu tot ceea ce face.

”Drum lin în lumină mama mea bună și frumoasă. Îngerii să te vegheze și să povestești tuturor acolo sus toatye lucrurile minunate pe care le povesteai aici. Tot ce sunt îți datorez. Mulțumesc mămica mea pentru tot. Te iubesc și te voi iubi mereu! Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace”, a scris Oana Roman, pe Instagram.

Mioara Roman a fost căsătorită de două ori

Mioara Roman a fost o jurnalistă de radio de succes, traducătoare și profesoară de limbă și civilizație arabă. Ea a fost căsătorită cu primului premier al României, după Revoluţie, Petre Roman, iar împreună au avut o căsnicie de 30 de ani, divorțând însă în anul 2007. Din această căsnicie a rezultat Oana Roman.

Înainte de căsătoria cu Petre Roman, Mioara Roman a fost căsătorită 12 ani cu Iosif Zilahy, fost antrenor la echipa națională feminină de scrimă, însă s-au despărțit pe când fiica lor, Catinca, avea doar 7 luni. În anul 2022, Iosif Zilahy a murit!

sursa: https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/oana-roman-declaratii-exclusive-pentru-spynewsro-dupa-ce-mama-ei-a-murit-vedeta-e-distrusa-de-durere-a-decedat-in-somn-329344.html

RECLAMĂ
Articolul precedentA murit Mioara Roman! Fosta soție a lui Petre Roman avea 84 de ani
Articolul următorUn tânăr de doar 22 de ani din Gorj a murit, într-un accident cumplit! Băiatul, fost elev al Şcolii de Poliţie, urma să se opereze de o boală gravă | „Te vom iubi mereu, ABI al nostru!”