Acasă Monden A murit Mioara Roman! Fosta soție a lui Petre Roman avea 84...

A murit Mioara Roman! Fosta soție a lui Petre Roman avea 84 de ani

736
0

Mioara Roman, fosta soție a lui Petre Roman, a murit! Femeia s-a stins din viață, noaptea trecută, în urma unui stop cardio-respirator, în centrul de recuperare unde era internată de mai mult timp.Veste tristă în lumea showbiz-ului românesc. Mioara Roman, mama Oanei Roman, s-a stins din viață noaptea trecută, la vârsta de 84 de ani, în urma unui stop cardio-respirator. Fosta soție a lui Petre Roman s-a confruntat în ultima vreme cu mai multe probleme de sănătatea, însă din păcate a pierdut lupta cu boala.

RECLAMĂ

A murit Mioara Roman, mama Oanei Roman

Fosta soție a lui Petre Roman suferea de mai multe afecțiuni, iar în luna octombrie a anului trecut a fost din nou operată, după cum anunța chiar atunci fiica ei, Oana Roman. Ea se afla de o bună vreme într-un centru de recuperare de lux, acolo unde medicii îi monitorizau permanent starea ei de sănătate.

Vestea morții a picat ca un trăsnet pentru fiica ei, Oana Roman, care devastată de durere a postat în această dimineață și un mesaj emoționant pe pagina ei de socializare, acolo unde anunță decesul mamei sale.

”Drum lin în lumină mama mea bună și frumoasă. Îngerii să te vegheze și să povestești tuturor acolo sus toate lucrurile minunate pe care le povesteai aici. Tot ce sunt îți datorez. Mulțumesc mămica mea pentru tot. Te iubesc și te voi iubi mereu! Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace”, a scris Oana Roman, pe Instagram.

Mioara Roman a decedat în somn

De asemenea, în exclusivitate pentru Spynews.ro, Oana Roman ne-a povestit că ieri totul era bine, nimic nu avea să prevestească ceea ce urma, și că moartea mamei sale a survenit în cursul nopții, la ora 1, în urma unui stop cardio-respirator. Mioara Roman a decedat în somn.”Ieri era bine, au mobilizat-o, totul era bine. La ora 1 noaptea a decedat practic în somn. Așa cum și a dorit. În liniște și fără dureri. A făcut stop cardiac și au resuscitat-o, dar fără succes. A plecat linștită. În pace și asa cum și-a dorit. Mereu a spus ca vrea să moară în somn. Și Dumnezeu i-a împlinit dorința. Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace. Va fi acum alături de părinții și sora ei”, a spus Oana Roman și pentru Spynews.ro.

sursa: https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/a-murit-mioara-roman-fosta-sotie-a-lui-petre-roman-avea-84-de-ani-329342.html

RECLAMĂ
Articolul precedentSăptămâna Verde continua la Liceul Teologic Adventist din Craiova
Articolul următorOana Roman, declarații exclusive pentru Spynews.ro după ce mama ei a murit! Vedeta e distrusă de durere: ”A decedat în somn”