Acasă Stiri O tânără de 22 de ani a orbit, după ce a băgat...

O tânără de 22 de ani a orbit, după ce a băgat ouă la microunde. Imagini de pe patul de spital

4615
0

Incident șocant pentru o tânără de 22 de ani. O simplă căutare pe Google și un singur pas nerespectat a dus-o aproape de o adevărată tragedie. Fata a căutat pe internet că poate fierbe ouă în microunde, cu condiția de a pune sare în apă.

RECLAMĂ

Se pare că acesta a fost pasul pe care Bethany Rosser fie l-a sărit, fie l-a uitat. Tânăra a băgat niște ouă în cuptorul cu microunde, pe care l-a setat la 6 minute, conform Metro. Atunci când a deschis aparatul, să verifice ce se întâmplă cu ele, s-a întâmplat ceva șocant. Ouăle i-au explodat în față, iar fata și-a pierdut vederea la unul dintre ochi.

„În timp ce mă uitam să văd dacă ouăle sunt gata, au explodat în ochii mei. Asta s-a întâmplat în momentul în care le-am scos afară. Nu am fost atât de speriată niciodată. Tremuram și plângeam”, a spus Bethany.

Cum și-a agravat starea

Speriată, Bethany a sunat la urgențe, însă în timp ce aștepta ambulanța și-a dat cu apă rece pe față. O decizie foarte proastă, care doar i-a agravat starea.

Odată ajunsă la spital, Bethany a făcut publice imagini, în care avertizează oamenii să nu repete greșelile ei.

O tânără de 25 de ani, la un pas să rămână fără vedere, după ce a folosit un vibrator

Un caz asemănător s-a întâmplat în cazul unei tinere de 25 de ani, care și-a cumpărat o jucărie sexuală. Cassie Esplin a cumpărat vibratorul la recomandarea unei prietene şi l-a găsit redus, de la 12 la 4 lire sterline. Însă, tânăra s-a ales în urma incidentului bizar cu arsuri pe piept, pentru că bateria care a zburat în tavan i-a cazut pe piept.

„Voiam să-l încerc pentru prima oară și scos un sunet foarte puternic. Am înghețat pur și simplu, am fost atât de șocată. Ținându-l aproape de fața mea în acel moment m-ar fi putut lovi în ochi și aș fi fost orbită de o jucărie sexuală de 4 lire”, a povestit Cassie Esplin, potrivit thesun.co.uk.

Sursa: observator

RECLAMĂ
Articolul precedentLeo de la Strehaia a făcut accident vascular cerebral. „Prinţul Ţiganilor” este în stare gravă
Articolul următorRobert şi-a sunat iubita, înainte să intre cu viteză într-o pasarelă de beton, la Bistriţa