Acasă Stiri Robert şi-a sunat iubita, înainte să intre cu viteză într-o pasarelă de...

Robert şi-a sunat iubita, înainte să intre cu viteză într-o pasarelă de beton, la Bistriţa

24763
0

Robert şi-a sunat iubita, înainte să intre cu viteză într-o pasarelă de beton, la Bistriţa. Apropiaţii tânărului de 20 de ani spun că cei doi se certaseră şi băiatul s-a sinucis.

RECLAMĂ

Imagini cumplite au fost filmate la Bistriţa, unde un tânăr de 20 de ani a intrat cu maşina într-o paserale de beton. Presa locală scrie că e vorba despre o sinucidere, tânărul certându-se cu iubita, înainte de impactul devastator.

Un tânăr de 20 de ani a intrat cu viteză într-o pasarelă de beton, la Bistriţa, şi a murit pe loc. A fost aruncat din maşină şi n-a avut nicio şansă să supravieţuiască. Accidentul a avut loc în jurul orei 3 dimineața, maşina tânărului, un VW Golf, lovind în plin un stâlp de beton al pasarelei de lângă magazinul Dedeman.

Cercetările făcute de polițiști la fața locului au indicat că tânărul circula cu viteză foarte mare, iar în zona impactului nu ai fost găsite urme de frânare.

Din informațiile de la fața locului, se pare că tânărul s-ar fi certat cu prietena, anunțând-o la telefon că se va sinucide, scrie Bistriţeanul.

Victima se numea Robert  și se pare că era supraveghetor la o sală de jocuri. Culmea, pe pagina sa de Facebook, acesta îi critică pe cei care fac accidente, numindu-i „patetici”.
 
În această dimineață, iubita tânărului i-a lăsat pe pagina de Facebook un mesaj de adio: „Dumnezeu să te odihnească în pace, iubirea mea! Sper ca sufletul tău să ajungă acolo unde este multă fericire, căldură și unde nu există un strop de suferință… Te iubesc enorm ! Adio iubirea mea.. !”

Sursa: observator

RECLAMĂ
Articolul precedentO tânără de 22 de ani a orbit, după ce a băgat ouă la microunde. Imagini de pe patul de spital
Articolul următorUn tânăr de 20 de ani a intrat cu viteză într-o pasarelă de beton, la Bistriţa, şi a murit pe loc