Acasă Stiri Leo de la Strehaia a făcut accident vascular cerebral. „Prinţul Ţiganilor” este...

Leo de la Strehaia a făcut accident vascular cerebral. „Prinţul Ţiganilor” este în stare gravă

855
0

Probleme grave pentru Leo de la Strehaia. „Prinţul Ţiganilor” a trecut pe lângă moarte, zilele trecute, când a făcut accident vascular cerebral. Leo de la Strehaia a ajuns de urgenţă la spitalul Floreasca, acolo unde medicii au făcut minuni pentru a-l salva, potrivit informaţiilor din presă.

RECLAMĂ

Leo de la Strehaia a fost deja externat şi se află în aceste momente acasă, însă starea lui este foarte gravă

Leo de la Strehaia nu vorbeşte, doar scoate sunete

Leo de la Strehaia a fost externat şi se află acasă, alături de toţi cei dragi. Familia şi prietenii fac tot ce le stă în putinţă pentru a-l ajuta, însă recuperarea merge foarte greu. Potrivit unui apropiat al familiei, Leo de la Strehaia nu se simte bine, iar starea sa de sănătate este, în continuare, delicată

Dana Criminala îl susţine la orice pas

Potrivit informaţiilor din presă, soţia lui Leo de la Strehaia este disperată şi nu ştie ce să mai facă pentru ca soţul ei să se facă bine. Dana i-a fost mereu acestuia alături şi chiar l-a încurajat de fiecare dată să renunţe la obiceiurile nocive din viaţa sa. În plus, spun apropiaţii, Dana l-ar fi rugat pe Leo de la Strehaia să fumeze mai puţin şi să respecte regimul alimentar pe care trebuie să-l ia în considerare orice persoană care are probleme cardiace.

Problemele de sănătate s-au agravat din cauza situaţiei legale

Starea de sănătate a lui Leo de la Strehaia s-a deteriorat şi după ce a aflat că problemele cu legea nu încetează. La finalul lunii iulie, Leo de la Strehaia, pe numele lui real Stelică Ion Mihai, a fost reținut pentru 24 de ore. Totul, în urma unor audieri care au ținut mai multe ore. Leo de la Strehaia este cercetat, alături de fiul său, într-un dosar în care este acuzat de înșelăciune cu aparate de aer condiționat.

Sursa: Spynews

RECLAMĂ
Articolul precedentOana Radu, primele declaraţii după ce iubitul ei a fost incendiat. „Trăiesc un coşmar. Îi vor amputa un picior”
Articolul următorO tânără de 22 de ani a orbit, după ce a băgat ouă la microunde. Imagini de pe patul de spital