Acasă Monden O tânără a murit pentru frumusețe! Nu a supraviețuit operației estetice de...

O tânără a murit pentru frumusețe! Nu a supraviețuit operației estetice de mărire a sânilor

884
0

Dorința de a avea sâni mai mari i-a fost fatală unei tinere de 18 din SUA. Fata a murit din cauza unei intervenții chirurgicale de mărire a sânilor.

RECLAMĂ

Emmalyn Nguyen, o fată în vârsta de 18 ani din Statele Unite ale Americii, a murit în încercarea de a-și pune silicoane. Tânăra a suferit un stop cardio-respirator, în urma administrării anesteziei, scrie Daily Star.

Autoritățile americane au informat că medicul care s-a ocupat de Emmalyn ar fi cerut ajutorul de-abia după cinci ore de la momentul în care aceasta și-a pierdut cunoștința.

Tânăra, care avea atunci vârsta de 18 ani, intrase în comă. Pentru câteva zile starea ei s-a îmbunătățit dar a dezvoltat forme grave de pneumonie și a murit.

„Această întorsătură a evenimentelor a fost, din păcate, neașteptată. Lumea a pierdut o domnișoară minunată. Avea o viață în față, care a fost scurtată inutil”, a declarat un apropiat al tinerei.

În urma celor întâmplate, familia fetei l-a dat în judecată pe doctorul care a avut-o în grijă. sursa:https://spynews.ro/actualitate/stiri-internationale/o-tanara-a-murit-pentru-frumusete-nu-a-supravietuit-operatiei-estetice-de-marire-a-sanilor-239090.html?fbclid=IwAR039CesFm3ebk3weTpUA6nKtTsimIVK9xOagWDCXs1pXPP1LsS8waUCum4

RECLAMĂ
Articolul precedentCapitala a ajuns la rata de incidență de 3. Prefectura decide dacă, de mâine, elevii stau acasă
Articolul următorÎncă o zi cu peste 3.000 de cazuri de coronavirus în România. Record de pacienți la ATI