Home Stiri O tânără a fost găsită moartă într-un apartament din Năvodari, după ce...

O tânără a fost găsită moartă într-un apartament din Năvodari, după ce s-a despărţit de iubit şi nu a mai ieşit din casă

126
0
loading...

O tânără în vârstă de 36 de ani a fost găsită moartă într-un apartament din Năvodari, după ce s-a despărţit de iubit şi apoi ar fi intrat în depresie şi nu a mai ieşit din casă.Descoperirea a fost făcută, noaptea trecută, atunci când poliţiştii şi pompierii au fost solicitaţi să intervină la apartamentul din Năvodari, acolo unde locuia tânăra, după ce rudele au sunat la 112 şi au anunţat că nu o pot contacta.

loading...

“Astăzi, în jurul orei 1.45, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că o femeie, de 36 de ani, din orașul Năvodari nu a mai putut fi contactată de câteva zile. La locul sesizării s-au deplasat polițiștii, dar și pompierii, care au deblocat ușa apartamentului femeii.

În interiorul locuinței, aceasta a fost găsită decedată. La fața locului s-au deplasat și polițiști de investigații criminale, dar și criminaliști. Trupul neînsuflețit a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei, în vederea stabilirii cauzelor decesului”, se arată într-un comunicat al IPJ Constanţa.

Potrivit unor surse, părinţii tinerei sunt din Ialomiţa, iar ea nu ar mai fi răspuns la telefon de câteva zile. De asemenea, tânăra s-ar fi despărţit de iubit şi ar fi intrat în depresie.

În apartament, anchetatorii ar fi găsit câţiva stropi de sânge, motiv pentru care o anchetă pentru moarte suspectă a fost deschisă. Totuşi, pe trupul fetei nu au fost găsite răni.

sursa https://www.antena3.ro/actualitate/tanara-moarta-apartament-navodari-constanta-despartit-iubit-658344.html

loading...