Home Stiri Va ninge în acest weekend în mai multe zone ale țării. Frig...

Va ninge în acest weekend în mai multe zone ale țării. Frig și ceață în restul regiunilor

83
0
loading...

Se anunță frig și ninsori în acest weekend, în mai multe regiuni ale țării.În acest sfârșit de săptămână, ne putem aștepta la temperaturi destul de scăzute, dar normale pentru acest interval din an, perioade cu ceață în zonele joase și ninsori locale în nordul țării și la munte. 

loading...

În prima partea a zilei de vineri, 25 noiembrie, va mai ninge, local, în nordul Moldovei și în zonele mai înalte din sudul Transilvaniei, dar precipitațiile vor fi în restrângere. 

Temperaturile se vor menține coborâte în nordul, centrul și nord-estul țării, unde maximele nu vor depăși 2 – 5 grade nici la orele prânzului. Mai cald va fi în sudul țării, unde se vor atinge și 10 – 11 grade. În restul regiunilor, temperaturile vor fi cuprinse, în general, între 6 și 9 grade. 

Sâmbătă, 26 noiembrie, vor mai fi precipitații doar izolat, în special în zonele de munte, în general sub formă de ninsoare. Pe alocuri, vor fi intervale cu ceață. 

Temperaturile maxime vor atinge doar 2 – 4 grade în jumătatea nordică a Moldovei și în estul Transilvaniei, 5 – 7 grade în restul arealelor din nordul, centrul și nord-estul țării și 7 – 9 grade în sud și vest. 

În dimineața zilei de duminică, 27 noiembrie, pe alocuri vor fi intervale cu lapoviță și ninsoare în nordul țării și pe spații restrânse și în restul țării. 

Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 3 și 7 grade în majoritatea regiunilor țării, fiind mai coborâte în centru și nord-est, și ușor mai ridicate în regiunile sudice, scrie meteoradar.ro.

sursa:https://www.antena3.ro/meteo/ninsoare-romania-weekend-frig-ceata-658346.html

loading...