Home Stiri Copac căzut peste un bărbat, în fața clădirii Jandarmeriei Române din București....

Copac căzut peste un bărbat, în fața clădirii Jandarmeriei Române din București. Arborele a blocat trotuarul și ambele sensuri de mers

103
0
loading...

În această seară, pe strada Jandarmeriei, vis a vis de intrarea în Inspectoratul General al Jandarmeriei Române, un bărbat, de aproximativ 45 de ani, a fost lovit de un arbore căzut din pădure. La fața locului au intervenit de urgență, pentru acordarea primului ajutor jandarmul aflat în postul de pază și un echipaj medical din incinta Jandarmeriei Române.

loading...

A fost solicitat sprijinul imediat al structurilor abilitate, SMURD, ISU-BIF, BPR. Totodată, au fost trimise efective suplimentare de jandarmi pentru asigurarea perimetrului .

La ora 17.30 persoana accidentată fusese scoasă de sub copac, fiind preluată de un echipaj SMURD.

Potrivit surselor Antena 3, pacientul este stabil, conștient, cooperant. Are traumatism vertebro-medular (coloana vertebrală) și se află în investigații. I se va face un CT pentru ca medicii să poată decide dacă este nevoie de operație.

S-a acționat pentru îndepărtarea copacului de pe carosabil si reluarea traficului rutier. La ora 18.50 traficul rutier a fost reluat.

sursa:https://www.antena3.ro/actualitate/locale/copac-cazut-barbat-jandarmeria-romana-bucuresti-658311.html

loading...