Home Life Style O pisică i-a uimit pe medici: şi-a adus puii bolnavi la un...

O pisică i-a uimit pe medici: şi-a adus puii bolnavi la un cabinet medical

320
0
loading...

Pisica i-a uimit pe angajaţii unei clinici medicale din oraşul Karabağlar, Turcia, după ce a intrat pe uşă cu unul dintre puii ei în gură.

loading...

Întreaga poveste nu s-a oprit după prima vizită a pisicii. A doua zi aceasta a apărut cu un alt pui în gură.    Medicii au descoperit ambii pisoi aveau o infecţie la ochi şi le-au oferit îngrijiri, fiind daţi apoi unui cabinet veterinar. După ce s-au vindecat, puii  au fost oferiţi apoi spre adopţie alături de mama lor.   „Cunoşteam pisica. Era o pisică fără stăpân din zonă, îi mai dădeam mâncare şi apă. Nu ştiam că avea pui”, au spus reprezentanţii clinicii medicale pentru Daily Sabah.   Aceştia au povestit cum au remarcat că pisica mieuna mereu când ieşeau să primeacă pacienţi, iar apoi s-au uitat la puii ei, au văzut că au ceva la ochi.   „Le-am dat un tratament şi au început să deschidă ochii, iar apoi i-am dus la un cabinet veterinar. A fost prima dată când pisica a intrat în clinica noastră şi a fost foarte emoţionant pentru noi”, au mai spus reprezentanţii clinicii.  

sursa: https://adevarul.ro/life-style/stil-de-viata/o-pisica-i-a-uimit-medici-si-a-adus-puii-bolnavi-cabinet-medical-video-1_6067bc915163ec4271900c6b/index.html?utm_source=click&utm_medium=cross

loading...