Home Stiri Legătura neașteptată dintre o victimă a polițiștilor Secției 16 și tragedia cumplită...

Legătura neașteptată dintre o victimă a polițiștilor Secției 16 și tragedia cumplită de la Colectiv. Prietenii au rămas împietriți!

271
0
loading...

Trecutul lui Mihai Ionut Ghiorghe, unul dintre cei doi bărbați care au murit, pe rând, după ce au fost torturați de echipaje ale Secției 16, este strâns legat de tragedia de la Colectiv, care a cutremurat întreaga țară. Cazul tânărului readuce în atenția teribilul incendiu care, deși s-a produs în toamna lui 2015, a rămas adânc întipărit în memoria colectivă a românilor.Mihai Ionuț Ghiorghe (foto sus) era cunoscut în cartierul Berceni sub numele de Aladin Mic. Era fratele lui Florian Dragomir, unul dintre foștii membri importanți ai grupării Sportivilor. Surse din rândul celor care l-au cunoscut au povestit, pentru SPYNEWS.RO, că Mihai și-a trăit adolescența în umbra fratelui mai mare, care era foarte respectat în cartier și umbla cu liderii de atunci ai temutei grupări, Robert Nica și Radu Roșca. Pentru că era doar un puști, Aladin Mic își făcuse anturaj cu mai mulți băieți de vârsta lui. Mergeau împreună la sală și intrau des în conflict cu polițiștii Secției 16, în condițiile în care, aflați la vârsta adolesenței, făceau o mulțime de prostii.„Sigur s-au întâlnit în Cer!”
Unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Aladin Mic a fost Florin Popescu, zis Porky (foto sus), cel care avea să se angajeze, în cele din urmă, la clubul Colectiv. În noaptea dezastrului, Porky a fost de serviciu. Cu toate că ieșise la timp din clubul morții, acesta a revenit pentru a-i salva pe cei aflați în pericol de moarte. Tânărul a plătit cu propria viață. Grav rănit, a fost internat și urma să fie transferat într-o clinică din Olanda. Între timp, însă, inima lui a cedat. Prietenii lui Aladin Mic spuneau, după înmormântarea tânărului, că sigur „cei doi s-au întâlnit în Cer”, mai ales că bărbatul bătut de polițiști devenise, în ultimii ani, extrem de bisericos.

loading...
loading...

sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/legatura-neasteptata-dintre-o-victima-a-politistilor-sectiei-16-si-tragedia-cumplita-de-la-colectiv-prietenii-au-ramas-impietriti-251263.html

loading...
loading...