Acasă STIRI SPORTIVE ”O calificare în cupele europene ar mai salva sezonul pentru Craiova?” Nicușor...

”O calificare în cupele europene ar mai salva sezonul pentru Craiova?” Nicușor Bancu a dat răspunsul pe loc

199
0

Universitatea Craiova se pregătește de cel mai important meci al sezonului.

RECLAMĂ

Duminică, 26 mai, de la ora 20:00, oltenii primesc vizita celor de la Universitatea Cluj, în cadrul barajului pentru calificarea în preliminariile Conference League.

Nicușor Bancu crede că o calificare în cupele europene ar salva sezonul pentru Universitatea Craiova

  • Meciul Universitatea Craiova – Universitea Cluj, va putea fi urmărit ÎN DIRECT, pe Digi Sport 1. De asemnea, abonații Digi România vor mai putea urmări confruntarea și pe site-ul digisport.ro, dar și pe aplicația Digi Sport.

Nicușor Bancu (31 de ani) a prefațat confruntarea dintre Universitatea Craiova și Universitatea Cluj. Fotbalistul din Bănie speră ca trupa pregătită de Costel Gâlcă să facă un meci bun și să se calificie în preliminariile Conference League.

Ne-am pregătit în această saptămână foarte bine. Ne pare rău că anul trecut am ratat accesul în cupele europene și nu vrem să se mai repete acest lucru. Vrem să facem o figură frumoasă.(n.r. O calificare în Europa ar mai salva sezonul?) Da! Cu siguranță! Până la urmă este un lucru pozitiv, atât pentru club cât și pentru noi, ca jucători. Este foarte frumos să joci în cupele europene. Orice fotbalist își dorește asta! Vrem neapărat să câștigăm meciul de duminică.

E și nașul meu, Nistor la Cluj. I-am zis să facă un meci cât mai slab, pentru a reuși noi să câștigăm (n.r. râde). Vă dați seama că am vorbit cu el, dar în glumă. El va da totul pentru echipa lui, cum și noi vom da totul pentru echipa noastră. Cel mai bun să câștige! Sper să fim noi, bineînțeles!

Nu mi-e teamă de niciun jucător de la Universitatea Cluj. De noi îmi este teamă. Dacă suntem bine, nu poate să ne bată nimeni, mai ales acasă, unde avem un public care ne încurajează constant”, a declarat Nicușor Bancu, înaintea barajului pentru Conference League.

Mihai Rotaru îl susține pe Costel Gâlcă și nu are de gând să-l înlocuiască indiferent de rezultatul barajului cu Universitatea Cluj

Costel Gâlcă este sigur de postul lui de la Universitatea Craiova și dacă pierde barajul cu Universitatea Cluj.

Mihai Rotaru a intrat în direct, în emisiunea ”Digi Sport Special”, și a spus că nu are de gând să renunțe la Costel Gâlcă, dacă Universitatea Craiova va pierde cu clujenii. Omul de afaceri susține că este încântat de antrenor și spune chiar că este mult mai calm de când l-a cunoscut.

Nu, nu vor fi repercusiuni, dar trebuie să câștigăm acest baraj. Nu vor fi repercusiuni, pentru că nu e normal. El și-a asumat locul doi, dar nu a fost un obiectiv în contract. Nu se pune problema. Acest meci nu trebuia să aibă loc, locul 3 cu locul 10 dăm baraj…”, a declarat finanțatorul formației din Bănie.

sursa: https://www.digisport.ro/fotbal/liga-1/o-calificare-in-cupele-europene-ar-mai-salva-sezonul-pentru-craiova-nicusor-bancu-a-dat-raspunsul-pe-loc-2979965

RECLAMĂ
Articolul precedentAndrei Ivan a prefațat meciul de baraj dintre Universitatea Craiova și Universitatea Cluj: ”Am muncit un an întreg!”
Articolul următorMihai Rotaru a răbufnit: ”Nu e corect, nu e normal!”