Acasă STIRI SPORTIVE Andrei Ivan a prefațat meciul de baraj dintre Universitatea Craiova și Universitatea...

Andrei Ivan a prefațat meciul de baraj dintre Universitatea Craiova și Universitatea Cluj: ”Am muncit un an întreg!”

160
0

Andrei Ivan: ”Aș putea spune că este meciul anului!”

Andrei Ivan (27 de ani) așteaptă cu nerăbdare duelul cu Universitatea Cluj, iar printre altele, atacantul oltenilor a analizat și parcursul Universității Craiova, din acest sezon.

RECLAMĂ
  • Meciul Universitatea Craiova – Universitea Cluj, va putea fi urmărit ÎN DIRECT, pe Digi Sport 1. De asemnea, abonații Digi România vor mai putea urmări confruntarea și pe site-ul digisport.ro, dar și pe aplicația Digi Sport.

Urmează un meci foarte important pentru noi. Aș putea spune că este meciul anului. Am muncit un an întreg pentru a ne califica în Conference League și trebuie să câștigăm cu Universitatea Cluj.

(n.r. Te mulțumește locul 3 de la finalul sezonului?) E ok în mare parte. Trebuia să tratăm mai bine unele jocuri și cu siguranță că ar fi fost mai bine pentru noi în clasament. Ne doream să câștigăm și Cupa României, dar din păcate am fost eliminați.

Nu a fost un an prea bun pentru Universitatea Craiova”, a declarat Andrei Ivan, înaintea barajului pentru Conference League.

Nicușor Bancu crede că o calificare în cupele europene ar salva sezonul pentru Universitatea Craiova

Nicușor Bancu speră ca trupa pregătită de Costel Gâlcă să facă un meci bun și să se calificie în preliminariile Conference League.

Ne-am pregătit în această saptămână foarte bine. Ne pare rău că anul trecut am ratat accesul în cupele europene și nu vrem să se mai repete acest lucru. Vrem să facem o figură frumoasă.

(n.r. O calificare în Europa ar mai salva sezonul?) Da! Cu siguranță! Până la urmă este un lucru pozitiv, atât pentru club cât și pentru noi, ca jucători. Este foarte frumos să joci în cupele europene. Orice fotbalist își dorește asta! Vrem neapărat să câștigăm meciul de duminică.

E și nașul meu, Nistor la Cluj. I-am zis să facă un meci cât mai slab, pentru a reuși noi să câștigăm (n.r. râde). Vă dați seama că am vorbit cu el, dar în glumă. El va da totul pentru echipa lui, cum și noi vom da totul pentru echipa noastră. Cel mai bun să câștige! Sper să fim noi, bineînțeles!

Nu mi-e teamă de niciun jucător de la Universitatea Cluj. De noi îmi este teamă. Dacă suntem bine, nu poate să ne bată nimeni, mai ales acasă, unde avem un public care ne încurajează constant”, a declarat Nicușor Bancu, înaintea barajului pentru Conference League.

sursa:https://www.digisport.ro/fotbal/liga-1/andrei-ivan-a-prefatat-meciul-de-baraj-dintre-universitatea-craiova-si-universitatea-cluj-am-muncit-un-an-intreg-2980041

Nu era normal să se desfășoare meciul ăsta. Noi am terminat pe locul 3 în play-off, iar ei au terminat în play-out. Așa sunt regulile, nu avem ce să facem. Sperăm să ne meargă bine la meciul de duminică și să ieșim învingători.

RECLAMĂ
Articolul precedentLoredana si Nicolae Stoichita sau alaturat echipei TVF Oltenia!!
Articolul următor”O calificare în cupele europene ar mai salva sezonul pentru Craiova?” Nicușor Bancu a dat răspunsul pe loc