Acasă Stiri O bătrână de 90 de ani, din Iași, cu probleme de vedere,...

O bătrână de 90 de ani, din Iași, cu probleme de vedere, a băut antigel, după ce anul trecut băuse lichid de parbriz

512
0

O bătrânică de 90 de ani, din Iași, a fentat a doua oară moartea, după ce a băut antigel dintr-o sticlă, având impresia că este suc. Anul trecut, femeia a băut lichid de parbriz, după ce a confundat lichidul, crezând că este apă.

RECLAMĂ
  • Bătrâna a fentat a doua oară moartea
  • Anul trecut, ea a făcut un gest similar

Fiul femeii este cel care a găsit-o de fiecare dată, căzută la pământ și a sunat ambulanța. De fiecare dată, femeia a supraviețuit, deși are o sănătate precară și o vârstă înaintată.

Purtător de cuvânt la Spitalul „C.I. Parhon” din Iași: „Pacienta de 90 de ani este o supraviețuitoare. Femeia a fost adusă în stare gravă la spital de către familie, după ce a consumat aproximativ 20 de ml de Etilenglicol (n.r.- substanță conținută de antigel). Pacienta suferă de tulburări de vedere și, aflându-se singură acasă, a băut antigel, crezând că este suc. Totodată, pacienta are un grad crescut de afectare neurologică. A ajuns la Spitalul «C.I. Parhon» din Iași în stare gravă și a fost internată pe secția de Nefrologie. Starea pacientei a fost stabilizată și a făcut și o ședință de hemodializă”

Anul trecut, femeia a trecut prin aceeași experiență, scrie bzi.ro.

Purtător de cuvânt la Spitalul „C.I. Parhon” din Iași: Anul trecut, pacienta a ajuns la spital după ce a consumat lichid de parbriz. A fost exact aceeași situație ca cea de anul acesta. Făcându-i-se sete, a băut din prima sticlă pe care a zărit-o. Atât anul trecut, cât și în acest an, norocul său a fost că a fost găsită la timp de familie. În caz contrar, din cauza intoxicației și din cauza faptului că a avut o afectare severă, ar fi murit. Acum este în stare bună, iar în câteva zile ar putea fi externată. Din păcate, acesta nu este singurul caz de acest gen”

sursa: observatornews.ro

RECLAMĂ
Articolul precedentRotaru îl vrea pe Mititelu în Liga 1: „Ne tragem din aceeași mamă”
Articolul următorA fost depistat primul caz de gripă din acest sezon. Scădere dramatică a numărului de infecții respiratorii, față de 2019