Acasă Stiri Rotaru îl vrea pe Mititelu în Liga 1: „Ne tragem din aceeași...

Rotaru îl vrea pe Mititelu în Liga 1: „Ne tragem din aceeași mamă”

427
0

Mihai Rotaru, impresionat de Peluza Sud 97: „Tocmai de aceea îi respectăm pe Mititelu”! Patronul Craiovei din Liga 1 vrea să-l vadă pe rival cum se zbate în prima divizie!

Din 2013 până în prezent, Mititelu și Rotaru s-au luptat pentru palmaresul Universității Craiova, pentru suporterii echipei, pentru stadion, dar și pentru respect. Se pare că cei doi au ajuns într-un punct în care abia așteaptă ca formațiile pe care le patronează să își măsoare forțele în Liga 1. FC Universitatea trage tare să promoveze, în timp ce CS Universitatea deja se luptă pentru titlu.

RECLAMĂ

Mihai Rotaru spune că ar vrea să îl vadă pe Mititelu pe „Oblemenco” și în Liga 1. Se pare că omul de afaceri vrea să-și vadă rivalul cum scoate bani mulți din buzunar pentru a întreține echipe și pentru a plăti chiria pe stadionul din Bănie. Totodată, Rotaru spune că îl respectă pe Mititelu pentru că este susținut de mulți suporteri. Peluza Sud 97 este galeria ce a rămas lângă FCU Craiova și reprezintă nucleul dur al ultrașilor craioveni și este gruparea pe care și clubul din prima divizie și-ar fi dorit-o în spate.

„La Craiova nu primim un leu, plătim undeva la 10.000-11.000 de euro doar chiria. Organizarea unui meci ne costă 30.000 de euro. Noi plătim la fel de mult ca orice altă entitate care intră acolo. Avem 10% din încasări, dar nu mai puțin de 10.000. Noi riscăm să plătim mai mult de 10.000. Eu sunt un fan al accesului echipei lui Adrian Mititelu pe Oblemenco. Din păcate, nu stă la mine. Sunt un fan și al promovării echipei dânsului în Liga 1. În Liga 1, fără șapte milioane aportul tău, dacă vrei să faci ceva, n-ai ce să cauți. În al doilea an, patru sau cinci, al treilea an, trei. Vorbesc de aportul celor care finanțează. Să demonstreze că poate rezista. În oraș nu e confuzie, Adrian Mititelu are o echipă cu suporteri, tocmai de aceea îi respectăm. Toți ne tragem din aceeași mamă, ca să zic așa. Fiecare consideră că are dreptate„, a declarat Mihai Rotaru la Digi Sport Special.

Sursa: 3minute.net

RECLAMĂ
Articolul precedentUn bebeluș de 4 luni a murit răpus de Covid-19. Băiețelul era internat la Sibiu
Articolul următorO bătrână de 90 de ani, din Iași, cu probleme de vedere, a băut antigel, după ce anul trecut băuse lichid de parbriz