Acasă Stiri Nouă polițiști au intrat în casa unui bărbat, la adresa greșită pentru...

Nouă polițiști au intrat în casa unui bărbat, la adresa greșită pentru a-l aresta. L-au scos în stradă aproape dezbrăcat

798
0

Poliția din Marea Britanie a făcut o greșeală intrând în casa unui bărbat nevinovat pe care l-a scos din casă încătușat, aproape dezbrăcat.

RECLAMĂ

Eddie Croasdell, în vârstă de 56 de ani din Marea Britanie a fost luat prin surprindere în propria locuință, când 9 polițiști înarmați au dat buzna în casa lui și l-au arestat. Acesta nu a apucat nici măcar să protesteze, și a fost scos în stradă îmbrăcat doar în boxeri și tricou.

POlițiștii erau în căutare unui bărbat suspectat de un atac cu cuțitul, dar au făcut o eroare. Așa că Eddie, inginer din St. Albans s-a trezit duminică dimineața cu o jumătate de secție de poliție în casă. 

„Eram absolut îngrozit. Mă ţinteau cu laserul pe piept şi cineva îmi striga să pun mâinile deasupra capului. Mi-am zis că probabil ei cred că sunt un terorist. Că urmează să mă împuşte”, a povestit bărbatul. „M-am chinuit să-mi dau seama dacă am făcut ceva greşit recent sau în trecut – dar eu nici măcar nu arunc gunoiul pe jos. În timp ce mă tratau ca pe Osama Bin Laden, adevăratul vinovat a scăpat.”

Nici fiul acestuia, Jack, în vârstă de 15 ani nu a scăpat de polițiștii ”vigilenți”. A fost interogat, și în tot timpul acestei intruziuni, s-a temut pentru câinele lui Ash, care ar fi putut fi împușcat.

„Îi auzeam cum strigau frenetic: Un câine, un câine! Suna de parcă aveam cine ştie ce dulău militar ascuns acolo.” În total, nouă poliţişti înarmaţi au luat parte la misiune. Eddie a depus deja o plângere şi e hotărât să ajungă în instanţă pentru trauma emoţională surferită, potrivit The Sun.

sursa:https://www.antena3.ro/externe/politisti-marea-britanie-adresa-gresita-620412.html

RECLAMĂ
Articolul precedentA vrut să stingă focul, dar a turnat benzină peste el. Cinci persoane din Târgu Mureș au ajuns la spital cu arsuri grave
Articolul următorMilioane de români ar putea fi afectați! Ministrul Mediului anunță că centralele de apartament ar putea fi interzise!Iată ce a declarat acesta