Acasă Stiri A vrut să stingă focul, dar a turnat benzină peste el. Cinci...

A vrut să stingă focul, dar a turnat benzină peste el. Cinci persoane din Târgu Mureș au ajuns la spital cu arsuri grave

389
0

O familie din Târgu Mureș a ajuns la spital cu arsuri grave după ce una dintre persoanele care locuia în casă a încercat să stingă jarul de pe covor turnând, din greșeală, peste el benzină.

RECLAMĂ

Incidentul a avut loc în oraşul Sărmașu, din judeţul Mureș. După ce au aprins focul la soba din casă, familia a observat că a căzut jar pe covor. În încercarea de stinge jarul, una dintre persoanele din casă a luat bidonul cu benzină, crezând că este apă.

Cinci persoane au fost afectate de incendiu. Printre victime se află şi un copil de 7 ani, care s-a ales cu arsuri grave pe faţă şi picioare.

„O arsură de aproximativ 7% din suprafaţa corporală prin flacără deschisă. Prezenta arsuri la nivelul gâtului, părţii inferioare a feţei şi membrele superioare”, a transmis Mihai Cicedea, voluntar UPU SMURD Târgu Mureș, potrivit Observator.Celelalte victime au fost transportate la spitalul din Sărmaşu, cu arsuri de gradele 1 şi 2 pe mâini, picioare şi abdomen.

sursa:https://www.antena3.ro/actualitate/stinga-foc-turnat-benzina-familie-targu-mures-spital-620418.html

RECLAMĂ
Articolul precedentExplozie la uzina de armament din Băbeni. Trei oameni au murit
Articolul următorNouă polițiști au intrat în casa unui bărbat, la adresa greșită pentru a-l aresta. L-au scos în stradă aproape dezbrăcat