Acasă STIRI SPORTIVE Nelu Varga îi dă două mega-lovituri lui Gigi Becali şi transferă vedetele...

Nelu Varga îi dă două mega-lovituri lui Gigi Becali şi transferă vedetele lui Adrian Mititelu, Juan Bauza şi William Baeten, la CFR Cluj! Reacția patronului FC U Craiova: „E adevărat”.

209
0

Nelu Varga i-a dat o lovitură puternică lui Gigi Becali, reușind să îi convingă pe Juan Bauza și William Baeten, vedetele lui Adrian Mititelu de la FCU Craiova, să semneze cu CFR Cluj.

RECLAMĂ

În Gruia se pregătește o nouă echipă de titlu, după revenirea antrenorului principal Dan Petrescu. Nelu Varga este hotărât să ia din nou marele trofeu, iar acum a reușit să dea primele lovituri din campionatul nostru.

FC U Craiova a retrogradat la finalul anului trecut, iar Adrian Mititelu a fost nevoit să îi cedeze pe Juan Bauza și William Baeten, jucători doriți de mai multe cluburi puternice, la CFR Cluj.

Adrian Mititelu a confirmat înțelegerea cu Nelu Varga: Juan Bauza și William Baeten, împrumutați un an la CFR Cluj

Patronul oltenilor Adrian Mititelu a confirmat că s-a înțeles cu Nelu Varga pentru împrumutul jucătorilor Juan Bauza și William Baeten de la FC U Craiova la CFR Cluj.

ProSport a aflat că cei doi fotbaliști nu vor evolua în Liga 2 în sezonul 2024-2025, ci, mai mult, se vor lupta pentru titlul de campioni în tricoul formației din Gruia.

Adrian Mititelu a transmis că transferurile sunt ca și făcute în acest moment, singurul aspect care mai trebuie finalizat fiind cel al înțelegerii dintre Nelu Varga și cei doi jucători.

Înțelegerea dintre cele două cluburi presupune un împrumut până în vara anului viitor, când, în funcție de clauzele prevăzute în contract, transferurile pot deveni definitive. Adrian Mititelu a spus că a discutat mutarea atât cu omologul său din Gruia, Nelu Varga, cât și cu antrenorul principal de la CFR Cluj, Dan Petrescu.

„Mi-am dat acordul pentru ca Bauza şi Baeten să meargă la CFR Cluj. Vor fi împrumutați pentru un an. M-am înțeles cu Nelu Varga şi cu Dan Petrescu. Există şi alte clauze în contract, şi de transfer definitiv, dar e prematur să vorbim. Fotbaliştii trebuie să se înțeleagă cu CFR Cluj şi totul se va semna”, a declarat Adrian Mititelu, în exclusivitate pentru ProSport.

sursa: https://www.prosport.ro/fotbal-intern/superliga/nelu-varga-ii-da-doua-mega-lovituri-lui-gigi-becali-si-transfera-vedetele-lui-adrian-mititelu-juan-bauza-si-william-baeten-la-cfr-cluj-reactia-patronului-fc-u-craiova-e-adevarat-19914106

RECLAMĂ
Articolul precedentFostul președinte al Universității Craiova, acid în cazul neconvocării lui Alexandru Mitriță pentru EURO 2024 de către Edi Iordănescu. „A fost și divergența respectivă între ei. Am știut și am spus că nu îl va chema”.
Articolul următorDivorț secret în showbiz! O artistă de muzică populară a ținut totul ascuns timp de 4 ani!