Acasă STIRI SPORTIVE Fostul președinte al Universității Craiova, acid în cazul neconvocării lui Alexandru Mitriță...

Fostul președinte al Universității Craiova, acid în cazul neconvocării lui Alexandru Mitriță pentru EURO 2024 de către Edi Iordănescu. „A fost și divergența respectivă între ei. Am știut și am spus că nu îl va chema”.

221
0

România va fi prezentă la EURO 2024, iar Alexandru Mitriță, fotbalist care a făcut un sezon bun pentru Universitatea Craiova, nu a fost luat în calcul de Edi Iordănescu.Sorin Cârțu, fost președinte al Universității Craiova, a avut o reacție acidă în cazul neconvocării jucătorului din Bănie și a declarat că a fost convins că acesta nu va fi chemat la echipa națională.

RECLAMĂ

Sorin Cârțu, reacție acidă în cazul neconvocării lui Alexandru Mitriță

România a ajuns în Germania în cursul zilei de luni, 10 iunie 2024, și a început deja pregătirile pentru meciul de debut cu Ucraina, care se va disputa pe data de 17 iunie 2024.

Chiar dacă Alexandru Mitriță a făcut un sezon foarte bun pentru Universitatea Craiova, fiind unul dintre principalii marcatori ai echipei, Edi Iordănescu a ales să nu se bazeze pe serviciile lui.
În timpul unei intervenții telefonice la ProSport Live, Sorin Cârțu a vorbit despre decizia pe care a luat-o selecționerul și a mărturisit că era sigur că Alexandru Mitriță nu va fi prezent la turneul final din Germania, care se va disputa în perioada 14 iunie – 14 iulie 2024.„Treaba cu Mitriță…fiecare antrenor are viziunea lui. El vede alți jucători, cu alte calități în primii 1. Poate a cântărit vârsta lui, înălțimea, reușitele lui fizice. Cine știe ce a cântărit în decizia lui Edi Iordănescu. Cu toate că Alex Mitriță este un fotbalist care a avut foarte multe reușite în campionat. Probabil este vorba și de grup, a mai fost și divergența respectivă între ei. Eu de la început am știut și am spus că nu îl va chema”, a spus Sorin Cârțu, la ProSport Live.
România va debuta la EURO 2024 pe data de 17 iunie 2024, într-o partidă cu Ucraina. În grupa „tricolorilor” se mai află Belgia și Slovacia. Naționala țării noastre și-a propus ca obiectiv să depășească faza grupelor, chiar dacă va avea parte de o misiune extrem de dificilă.

sursa; https://www.prosport.ro/video/prosport-live/fostul-presedinte-al-universitatii-craiova-acid-in-cazul-neconvocarii-lui-alexandru-mitrita-pentru-euro-2024-de-catre-edi-iordanescu-a-fost-si-divergenta-respectiva-intre-ei-am-stiut-si-am-19914373

RECLAMĂ
Articolul precedentLaurențiu Reghecampf s-a dus cu poliția peste Anamaria Prodan! Imagini incredibile și un scandal uriaș în stradă: totul a fost filmat!
Articolul următorNelu Varga îi dă două mega-lovituri lui Gigi Becali şi transferă vedetele lui Adrian Mititelu, Juan Bauza şi William Baeten, la CFR Cluj! Reacția patronului FC U Craiova: „E adevărat”.