Home Monden Nelu Bud, prieten bun cu Dan Diaconescu. Cum au fost surprinși afaceristul...

Nelu Bud, prieten bun cu Dan Diaconescu. Cum au fost surprinși afaceristul și fostul om de televiziune /

509
0
loading...

Nelu Bud i-a făcut o vizită celebrului Dan Daiconescu. Fostul soț al cântăreței Corina Bud și controversatul om de televiziune par a fi prieteni buni, dacă e să judecăm după ipostazele în care i-au surprins paparazzii SpyNews.ro.Paparazzii SpyNews.ro au fost pe urmele afaceristului Nelu Bud și au surprins modul în care se pregătește acesta pentru a da ochii cu Dan Diaconescu. Cei doi par a fi prieteni buni, dar omul de teelviziune l-a ținut la poartă pe fostul soț al Corinei Bud.

loading...

Nelu Bud a plecat de acasă nepregătit pentru soarele de afară, dar a rezolvat problema pe drum. Înainte să ajungă acasă la Dan Diaconescu, omul de afaceri a făcut o oprire la un magazin de un și-a cumpărat ochelari de soare.

Înarmat cu noua pereche de ochelari, Nelu Bud a plecat către domiciliul lui Dan Diaconescu, iar omul de televiziune nu l-a făcut să aștepte prea mult. Jurnalistul a ieșit la poartă și acolo a rămas, alături de afacerist, preț de mai multe minute.

Aparent, ceea ce aveau de discutat cei doi nu era foarte elaborat, căci nu i-a deranjat să stea la poartă pe tot parcursul conversației. Cu toate acestea, cei doi păreau a fi foarte familiarizați unul cu celălalt, iar omul de televiziune a fost surprins de mai multe ori zâmbind, semn că Bud i-a adus o veste bună.

sursa:https://spynews.ro/paparazzi/nelu-bud-prieten-bun-cu-dan-diaconescu-cum-au-fost-surprinsi-afaceristul-si-fostul-om-de-televiziune-paparazzi-282134.html

loading...