Home STIRI SPORTIVE Mititelu: „Rotaru și banda lui criminală vor face tot posibilul să ne...

Mititelu: „Rotaru și banda lui criminală vor face tot posibilul să ne blocheze promovarea”

157
0
loading...

Acuzații grave! Cocoțat pe victoria cu Rapid, Mititelu s-a dezlănțuit și continuă să se gândească la rivalul Rotaru!

Adrian Mititelu se teme mai tare de puterea lui Mihai Rotaru decât de lupta crâncenă pentru promovare, ce se dă în Liga 2. FCU Craiova este pe primul loc în divizia secundă, iar după victoria 5-0 cu Rapid, oltenii sunt principalii favoriți să ajungă în primul eșalon. Totuși, patronul alb-albaștrilor susține că rivalul din Liga 1 i-a pus gând rău.

loading...

Războiul va fi din ce în ce mai greu deoarece avem inamici pe toate planurile, atât sportiv, dar mai ales din rândul celor care au vrut să omoare acest club (în parte și reușind acest lucru, noi ridicându-ne din „morți”) și nu accepta revenirea noastra în prim-plan. Știu ce spun și nu fac afirmații aiurea ! Să fiti convinși că Rotaru și banda lui criminală cu ramnificații în mafia politicii si a justiției romanești vor face tot posibilul, prin toate mijloacele să blocheze accesul nostru în Liga I”, a spus Mititelu.

Rotaru este acuzat de finanțatorul FCU de mai fapte decât tentative de blocare a promovării. Mititelu a menționat procurorii, magistrații și nu a uitat să spună că a fost șantajat.

Să nu uitam ca el timp de 6 ani de zile, cu scopul de a nu a mai avea bani și ca adevăratul club să moară, mi-a blocat toate afacerile imobiliare, m-a șantajat în modul cel mai ordinar, beneficiind de complicitatea procurorilor și a altor magistrați care nici până în prezent nu au soluționat dosarele penale”, a mai spus patronul Craiovei din Liga 2.

Sursa: 3minute.net

loading...