Acasă STIRI SPORTIVE Mititelu ia bani cu împrumut de la Craioveanu pentru Universitatea!

Mititelu ia bani cu împrumut de la Craioveanu pentru Universitatea!

501
0

În lipsă de fonduri, dar hotărât să reînfiinţeze Universitatea Craiova cât mai repede cu putinţă, Adrian Mititelu încearcă să obţină un împrumut de la Gică Craioveanu.

RECLAMĂ

Surse ZIUAnews susţin că Adrian Mititelu se află la Bucureşti, unde în cursul acestei zile va avea o întrevedere cu Gică Craioveanu, pentru a pune la punct toate detaliile „afacerii”. În momentul de faţă, nu se cunoaşte încă ce sumă i-a solicitat Mititelu lui Craioveanu.

Fost jucător al Universităţii Craiova în perioada 1991-1995, Craioveanu este stabilit în Spania, acolo unde a activat până în 2006, când s-a retras din activitate. Craioveanu a rămas ataşat, însă, de Universitatea Craiova, de aceea a acceptat să se vadă cu Mititelu.

Mititelu i-a transmis lui Craioveanu că are nevoie de aceşti bani până când Primăria Craiova va debloca anumite fonduri, finanţatorul Universităţii având în acest sens promisiunea edilului-şef Lia Olguţa-Vasilescu.

Universitatea Craiova a fost dezafiliată de FRF în vara lui 2011, dar la începutul acestui an a primit acceptul să se înscrie în Liga a 2-a. sursa: http://www.ziuanews.ro/

RECLAMĂ
Articolul precedentINCREDIBIL! O adolescentă se îneacă în Jiu, scafandrii stau la mare
Articolul următorSteaua, acuzată că dă bani negri! Ce apare în dosarul în care Craiova susţine că i s-au „furat” jucătorii