Home STIRI SPORTIVE Mititelu: „Eu unul spun stop! A trecut un deceniu de când ma...

Mititelu: „Eu unul spun stop! A trecut un deceniu de când ma lupt prin instante!”

78
0
loading...

Adrian Mititelu e gata să renunțe la bătălia pentru palmares!

FCU Craiova este favorită la promovarea în Liga 1. Chiar dacă formația pe care o patronează este pe primul loc în B, Adrian Mititelu este gata să renunțe la una dintre cele mai lungi bătălii pe care un patron de club le-a dus în fotbalul românesc. Omul de afaceri încă se judecă pentru a câștiga palmaresului Universității Craiova și declară că nu este pregătit să se mai lupte alți ani pentru victorie.

loading...
loading...

Amanarea pronuntarii pe Recursul lui Badea este de RAU AUGUR ! Presedintele Completului de judecata magistratul Marian Buda doljean la origine,fost judecator in cadrul instantelor craiovene ,nu avea niciun motiv sa amane pronuntarea atita timp ! Va spun direct fara nicio teama Buda si Rotaru sunt pe mana de mult timp,am dovezi si o sa le duc la Sectia Speciala! Rotaru isi doreste cu orice pret casarea hotararii Curtii de Apel Timisoara trimiterea la rejudecare in faza apelului ori poate chiar la fond! Asta insemna alti 2- 3 ani de proces! L-am recuzat pe Buda,el s a abtinut formal,degeaba insa,a ramas in dosar! Daca ar fi dorit sa nu fie implicat n ar fi fost nicio problema sa iese din cauza,insa a vrut sa ramana cu orice pret! Vreau sa stiti ca Buda este implicat si in procesul cu marca ,a dirijat totul din umbra,inclusiv stramutarea de la Craiova la Timisoara a fost manevrata de el! Oricum soarta ADEVARULUI SI A DREPTATII SE VA DECIDE ODATA CU ACEASTA DECIZIE! Daca si de data asta justitia ii face jocurile lui Rotaru Eu unul spun stop! A trecut UN DECENIU de cand ma lupt prin instante cu dreptatea in mana!”, este mesajul postat pe Facebook de Adrian Mititelu.

A fost destul de greu să ne prindem din prima clipă despre ce proces este vorba, pentru că Mititelu și-a făcut abonament la toate Curțile de apel și la toate tribunalele la care consideră că ar avea o șansă să câștige, dar, în cele din urmă, s-a făcut lumină. Este vorba despre recursul la Înalta Curte de Casație și Justiție, care trebuie să decidă, pe data de 5 noiembrie, dacă palmaresul Universității Craiova merge la FCU Craiova, la Pavel Badea sau rămâne al nimănui.

La sfârșitul lunii septembrie, clubul lui Mititelu a primit o lovitură din partea Curții de Apel București, care a decis că rivalul lui Mihai Rotaru nu mai are dreptul de a folosi denumirea de „Universitatea Craiova”.

Curtea de Apel Bucuresti a stabilit ca masura provizorie pana la solutionarea fondului in dosarul ce priveste marca UNIVERSITATEA CRAIOVA, proces in care ne judecam cu Clubul Sportiv de Drept Public Universitatea din Craiova ca nu mai avem voie sa folosim denumirea de “UNIVERSITATEA CRAIOVA” ! Prin urmare, ne vom conforma sentintei instantei de judecata, chiar daca o consideram nedreapta si absurda. Aceasta solutie a instantei nu afecteaza calitatea noastra de succesor al fostei FC UNIVERSITATEA CRAIOVA, fostei UNIVERSITATEA CRAIOVA, fostei STIINTA CRAIOVA, fostei UNSR CRAIOVA ! De asemenea, aceasta solutie nu afecteaza dreptul nostru exclusiv de a folosi simbolul sectiei de fotbal si anume “LEUL” si celelalte insemne adiacente care au fost folosite exclusiv de catre echipa de fotbal. Pana la terminarea acestui proces pe fond, vom evolua in campionat sub denumirea U CRAIOVA 1948 in principal, si vom folosi in secundar, denumirile de FC Universitatea, Fotbal Club Universitatea 1948, FCU 1948, FCU Craiova 1948 si Leii din Banie Craiova. Mai facem precizarea faptului ca, sentinta provizorie obtinuta de catre clubul lui Badea are la baza o sentinta a ICCJ prin care clubul lui Badea a castigat dreptul exclusiv de a folosi numele de UNIVERSITATEA CRAIOVA, dar care nu a luat in calcul procesul cu privire la palmares pe care l-am castigat ulterior si care urmeaza sa fie transat irevocabil pe 15 octombrie. Dupa transarea irevocabila a procesului cu palmaresul urmeaza reformarea sentintei in ceea ce priveste numele de UNIVERSITATEA CRAIOVA !”, se arată într-un comunicat emis de clubul patronat de Mititelu.

Sursa: 3minute.net

loading...
loading...