Home CoronaVirus Gigi Becali, apel către Raed Arafat și Nelu Tătaru. “Vreau să aduc,...

Gigi Becali, apel către Raed Arafat și Nelu Tătaru. “Vreau să aduc, fără niciun adaos comercial, medicamente anti Covid-19 din India sau Rusia”

1284
0
loading...

Gigi Becali este dispus să facă o achiziție importantă de medicamente în lupta cu pandemia. Omul de afaceri a transmis să își dorește să se implice din nou, dar are nevoie de acceptul ministrului Sănătății.

loading...
loading...
  • Verii lui Gigi Becali, infectați cu coronavirus
  • Hotărârea luată de latifundiarul din Pipera

În luna aprilie, patronul echipei FCSB a cumpărat 12.000 de pastile pe care le-a donat gratuit la Spitalul “Matei Balș” din București.

Gigi Becali are cazuri de coronavirus în familie

Vreau să aduc nişte medicamente din India, pentru că virusul ăsta e un fleac. Au avut zeci de persoane pe care i-am videcat. Să ne spună ministrul Sănătăţii, dacă ai virusul, te duci şi iei de la farmacie, cutare medicament. Că ei de ce mor? Că stau fără niciun tratament 2-3 săptămâni.

Şi, atunci, eu ce vreau să fac? Să aduc medicamente din India sau din Rusia, să le pun în farmaciile din România fără niciun adaos comercial, ca să putem să salvăm oamenii, să nu moară“, a declarat Gigi Becali.

Verii lui Gigi Becali, Giovanni și Victor, sunt ultimele cazuri de coronavirus depistate la el în familie. Și mama finanțatorului de la FCSB a fost infectată cu Covid-19. Chiar dacă are 90 de ani, tratamentul pe care i l-au administrat medicii a funcționat și s-a vindecat.

sursa: as.ro

loading...
loading...