Acasă STIRI SPORTIVE Mititelu: „Dacă jucătorii vor să plece, să o facă, unii oricum sunt...

Mititelu: „Dacă jucătorii vor să plece, să o facă, unii oricum sunt doar nişte numere pe tricou, care pot fi înlocuite”

497
0

După prima înfrângere a echipei sale, Adrian Mititelu s-a arătat extrem de iritat de zvonurile conform cărora mai mulţi jucători vor să-şi depună memorii pentru a deveni liberi, fiind neplătiţi.

RECLAMĂ

Patronul FC U Craiova a declarat că orice jucător poate să plece dacă nu e mulţumit, fiindcă oricum doar Săceanu şi Ciucă reprezintă ceva, restul fiind doar „numere pe tricouri, care pot fi schimbate”, iar din iarnă este posibilă o remaniere totală a lotului.

„Niciunul dintre jucători nu e în situaţia de a depune memoriu. Chiar dacă ar pleca, avem capacitatea să facem o echipă de la zero. Putem lua alţi 30 de jucători, la fel de buni sau chiar mai buni. Brand-ul este mai important decât orice jucător. Deja negociem cu anumiţi fotbalişti, de 28-30 de ani, pe care vrem să-i aducem. Oamenii mă cunosc, ştiu că sunt serios şi le dau banii, chiar dacă mai târziu. Dacă sunt unii care vor să plece, atunci să se ducă unde vor, inclusiv la acea echipă din Craiova. În afară de Ciucă, Săceanu şi alţi câţiva, ceilalţi sunt nişte numere pe tricou, care pot fi înlocuite” a declarat Adrian Mititelu pentru Digi 24. sursa: liga2.ro

RECLAMĂ
Articolul precedentStefan Nanu, antrenor la FC.U?
Articolul următorCraiova: Bercea Mondial, condamnat la zece ani de închisoare