Acasă Stiri Craiova: Bercea Mondial, condamnat la zece ani de închisoare

Craiova: Bercea Mondial, condamnat la zece ani de închisoare

444
0

Judecătorii Curţii de Apel Craiova au hotărât astăzi să mărească pedepsele date de Tribunalul Olt lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, Fănicăi Anghel, soţia sa, şi lui Florin Anghel, zis Ambasador, unul dintre fiii lor. În aprilie 2011, cei trei au fost trimişi în judecată pentru comiterea mai multor infracţiuni, de la tentativă de omor şi până la mărturie mincinoasă. La sfârşitul lunii februarie 2012, Tribunalul Olt i-a condamnat pe cei trei inculpaţi. Sandu Anghel şi fiul său au fost condamnaţi la câte șapte ani şi șase luni de închisoare, iar Fănica Anghel a fost găsită vinovată pentru comiterea infracţiunii de instigare la mărturie mincinoasă, fiind condamnată la trei luni de închisoare cu suspendare.

RECLAMĂ

Potrivit deciziei de astăzi a magistraţilor de la Curtea de Apel Craiova, Bercea Mondial a fost condamnat la 10 ani de închisoare, fiul sau la opt ani de închisoare, iar soţia sa la un an de închisoare. Hotărârea Curţii de Apel Craiova poate fi atacată cu recurs de inculpaţi şi procurori la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. sursa: gds.ro

RECLAMĂ
Articolul precedentMititelu: „Dacă jucătorii vor să plece, să o facă, unii oricum sunt doar nişte numere pe tricou, care pot fi înlocuite”
Articolul următorLia Olguţa Vasilescu a stabilit cuantumul şi numărul de burse acordate elevilor