Acasă Stiri Ministrul Finanţelor a făcut anunţul! Banii pentru taxa auto restituiţi. 700 de...

Ministrul Finanţelor a făcut anunţul! Banii pentru taxa auto restituiţi. 700 de milioane de lei pentru 420.000 de români

1016
0

ANAF a restituit în trei zile, în perioada 3 – 5 iunie, 700 de milioane de lei reprezentând taxe auto, pentru un număr de 420.000 de contribuabili.

RECLAMĂ

Demersul Ministerului Finanţelor Publice şi al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală va continua până la restituirea ultimului leu datorat contribuabililor români, care au achitat taxe auto (taxe auto pentru autoturisme şi autovehicule, taxa pe poluare, taxa pentru emisiile poluante provenite de la autovehicule sau timbrul de mediu)”, se menţionează într-un comunicat al ANAF.

Ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, a anunţat joi, 30 mai, că la începutul acestei săptămâni cele 700 de milioane de lei care au fost transferate la Fondul de mediu pentru restituirea taxei auto trebuie să se regăsească în conturile românilor.

„Astăzi (30 mai – n. r.), în Guvern, am avut o propunere de act normativ pentru aprobarea bugetului Fondului de mediu, o rectificare a bugetului Fondului de mediu, pentru a putea transmite cât mai curând, în următoarele zile, către populaţie, suma de 700 de milioane de lei, sumă care a fost săptămâna trecută suplimentată din Fondul de rezervă la dispoziţia Guvernului pentru Fondul de mediu. Acum este această procedură tehnică de rectificare a bugetului Fondului de mediu pentru ca această sumă să poată fi trimisă către oamenii care au de recuperat această taxă. (…) Undeva luni – marţi şi cele 700 de milioane de lei trebuie să se regăsească în conturile românilor”, a spus Teodorovici, într-o conferinţă de presă la Palatul Victoria.

Sursa: Antena 1

RECLAMĂ
Articolul precedentTânărul din Gorj, bătut crunt de un bodyguard la petrecerea burlacilor, își amână nunta. Medicii i-au extripat un rinichi
Articolul următorȘeful ALDE a fost întrebat dacă Teodor Meleșcanu mai poate rămâne în funcție după problemele de la votul din străinătate.