Acasă Stiri Tânărul din Gorj, bătut crunt de un bodyguard la petrecerea burlacilor, își...

Tânărul din Gorj, bătut crunt de un bodyguard la petrecerea burlacilor, își amână nunta. Medicii i-au extripat un rinichi

1230
0

Apar noi detalii despre tânărul din Gorj care a fost bătut crunt de un bodyguard, în fața unui club. Acesta se afla la petrecerea burlacilor și a fost nevoit să își amâne nunta.

RECLAMĂ

Medicii au luat decizia de a-i extripa acestuia un rinichi, fiind adus în stare gravă la spital la acea vreme, fiind nevoie de 30-40 de zile de spitalizare. Pe de altă parte, bărbatului care l-a bătut a fost reținut și dus în fața magistraților, cu propunere de arestare preventivă, conform mediafax.

„Dorim să anunţăm că, din motive de sănătate, am amânat nunta. O să revenim cu o nouă dată cât de curând! De asemenea, vă mulţumim pentru că sunteţi lângă noi şi ne sprijiniţi, dar vă rugam să ne acordaţi un timp de linişte, după care vă vom căuta noi.”, a scris tânărul, pe Facebook.

Sursa: Spynews

RECLAMĂ
Articolul precedentHidrologii au emis două coduri, portocaliu și galben.
Articolul următorMinistrul Finanţelor a făcut anunţul! Banii pentru taxa auto restituiţi. 700 de milioane de lei pentru 420.000 de români