Acasă STIRI SPORTIVE Mihai Rotaru, întrebat dacă mai face transferuri la Universitatea Craiova în această...

Mihai Rotaru, întrebat dacă mai face transferuri la Universitatea Craiova în această iarnă

384
0

Universitatea Craiova este o echipă cu pretenții în fiecare sezon, însă oltenii au fost ocoliți de trofee în ultimii ani, în ciuda investițiilor făcute de Mihai Rotaru.

RECLAMĂ

Mihai Rotaru a pus STOP transferurilor la Universitatea Craiova

Chiar și în această iarnă, Universitatea Craiova a adus cinci fotbaliști, iar Mihai Rotaru a fost întrebat dacă mai poate fi vorba despre alte mutări în următoarele zile. Finanțatorul oltenilor a răspuns clar și a declarat că abia de la finalul actualului sezon se mai poate vorbi despre achiziții în Bănie.

  • Anzor Mekvabishvili, Danil Maldonado, Pyry Soiri, Zvonimir Kozulj și Jalen Blesa au fost aduși de Universitatea Craiova în această iarnă

„Atmosfera nu poate fi una ok, e vorba de încredere. În momentul în care nu mai ești sigur pe tine, atunci poți merge din rău în mai rău. Vreau să arătăm că suntem Universitatea Craiova, jucătorii să arate de ce sunt în vestiarul ăla. Ca echipă, nu la nivel individual.

Le-am spus că vreau un moment zero și că trebuie să ne ridicăm. Trebuie să fim aroganți în sensul bun al cuvântului și să arătăm că suntem Universitatea Craiova.

(n.r. dacă mai face transferuri) Nu are cum să fie asta, pentru că perioada de transferuri s-a închis. Vorbim doar despre jucători liberi de contract sau care nu au mai evoluat de mult timp. În vară mai putem discuta, a spus Mihai Rotaru, la Digi Sport Special.

Ivaylo Petev rămâne la Universitatea Craiova

Oltenii au o singură victorie în cele 5 meciuri disputate în 2024, iar viitorul lui Ivaylo Petev a fost pus sub semnul întrebării în ultimele zile. Miercuri după-amiaza, Mihai Rotaru a intervenit la emisiunea Digi Sport Special și a dezvăluit că tehnicianul bulgar va continua în Bănie.

  • În acest moment, Universitatea Craiova este pe locul 5 în SuperLiga și are 16 puncte mai puțin decât liderul FCSB

„A fost o discuție de trei ore și jumătate cu antrenorul și cu jucătorii. S-a făcut o analiză, e important să credem unii în alții că putem face mai mult decât în ultimele etape. Răspunsul a fost că da, putem mai mult.

S-au găsit soluții din partea staff-ului și ne asumăm în continuare acest staff. Ivaylo vorbește bine în limba engleză, el dorește traducătoare doar ca să nu i se interpreteze anumite lucruri. Nu pot să vă spun ce am vorbit, sunt chestii interne”, a spus Rotaru.

5 victorii, 4 remize și 3 eșecuri reprezintă cifrele lui Petev la Universitatea Craiova.

sursa:https://www.digisport.ro/fotbal/liga-1/mihai-rotaru-intrebat-daca-mai-face-transferuri-la-universitatea-craiova-in-aceasta-iarna-2832581

RECLAMĂ
Articolul precedentA îndurat frigul și a mers să-și susțină iubitul de pe stadion la meciul din Liga 2
Articolul următorUn bărbat a fost dat în judecată de amantă, după ce ar fi mers la ea acasă și i-ar fi spus soțului acesteia de relația dintre ei doi | Individul trebuie să-i plătească daune morale