Acasă STIRI SPORTIVE A îndurat frigul și a mers să-și susțină iubitul de pe stadion...

A îndurat frigul și a mers să-și susțină iubitul de pe stadion la meciul din Liga 2

460
0

Joi seara, Ceahlăul s-a impus cu scorul de 2-1 pe terenul celor de la Concordia Chiajna, în prima etapă a Ligii 2 din 2024.Miruna Lazea, în tribune la Chiajna – Ceahlăul 1-2

RECLAMĂ

A fost meciul în care Marius Constantin a debutat pentru noua sa formație, Ceahlăul Piatra Neamț. Fostul fundaș de la Rapid, FC Vaslui sau Universitatea Craiova a semnat în această iarnă cu trupa lui Cristi Pustai, la 39 de ani.

Marius Constantin a fost susținut din tribune de către iubita sa cu 15 ani mai tânără, Miruna Lazea. Artista de muzică de petrecere a postat mai multe imagini de pe stadionul din Chiajna și a evidențiat faptul că s-a îmbrăcat destul de gros pentru a face față temperaturii scăzute de la acea oră.

Marius Constantin, într-o relație cu o artistă cu 15 ani mai tânără

Fostul fundaș de la Rapid, FC Vaslui sau Universitatea Craiova este într-o relație cu Miruna Lazea (24 de ani), o cântăreață din România. Cei doi se înțeleg foarte bine, în ciuda diferenței de vârstă, iar artista a vorbit deschis despre acest lucru pe contul său de Instagram.

Miruna Lazea a fost întrebată ce i-a adus bucurie în ultima vreme și a dezvăluit că Marius Constantin reprezintă principalul motiv.

„Omul de lângă mine (dacă e să vorbesc de acum un an încoace). Pentru că de atunci a început o nouă etapă, de atunci s-a schimbat totul. A dispărut haosul, a apărut liniștea. Totul e mai clar acum. Încep să am altfel de dorințe și standarde.

Am timp de odihnă, sală, de stat cu persoanele dragi, de muncă. Lucruri simple. Mă bucur că mă desprind din ce în ce mai mult de online și trăiesc în real. Mă bucur de tot ce am și ce sunt”, a scris Miruna Lazea, pe Instagram.

sursa; https://www.digisport.ro/fotbal/liga-2/a-indurat-frigul-si-a-mers-sa-si-sustina-iubitul-de-pe-stadion-la-meciul-din-liga-2-2835031

RECLAMĂ
Articolul precedentAtac sângeros în Iași: prostituată lovită în cap cu ciocanul de un angajat al Primăriei. Tânăra se zbate între viață și moarte
Articolul următorMihai Rotaru, întrebat dacă mai face transferuri la Universitatea Craiova în această iarnă