Acasă STIRI SPORTIVE Mihai Rotaru îl somează pe Laurențiu Reghecampf: „Nu am primit cei 300.000...

Mihai Rotaru îl somează pe Laurențiu Reghecampf: „Nu am primit cei 300.000 de euro! Mai are să-mi dea și bani împrumut”

410
0

Mihai Rotaru și Laurențiu Reghecampf au rupt orice legătură de prietenie după ce antrenorul a plecat la Al Tae, iar patronul Universității Craiova îl somează pe Reghe să își plătească datoriile.

RECLAMĂ

Mihai Rotaru îl somează pe Laurențiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf l-a „trădat” pe Mihai Rotaru la scurt timp după ce a preluat-o pe Universitatea Craiova și l-a lăsat cu ochii în soare pe milionar pentru a merge să antreneze Al Tae.

Antrenorul a acceptat să meargă la Al Tae după ce formația din Arabia Saudită s-a angajat să îi achite lui Mihai Rotaru o clauză de reziliere în valoare de 300.000 de euro. Chiar dacă Laurențiu Reghecampf a plecat de la Universitatea Craiova de pe 19 septembrie, Rotaru nu a văzut niciun ban de la saudiți.Mai mult, patronul Universității Craiova a dezvăluit și că Laurențiu Reghecampf s-a împrumutat de bani la el și nu i-a înapoiat nici până acum.

Mă uit în cont în cont mâine. Nu am primit. Am câștigat acum, în prima instanță, la comisii, nu știu dacă face sau nu recurs, după care se va pune în executare. 300.000 de euro a rămas, el a propus 150.000 de mii, am negociat, după ce am negociat am rămas la 300.000.

Nu am văzut banii, dacă îi primim anunțam. Orice înțelegere juridică în România trebuie confirmată de justiție. Până în acest moment, Laurențiu Reghecampf a fost antrenorul Universității Craiova, de asta nu am făcut conferință de presă de prezentare a unui nou antrenor până acum.

Am câștigat la comisii, cum să îl las? Mai are să îmi dea și niște bani înapoi, nu mulți. Mai puțin de 500.000 de euro”, a spus Mihai Rotaru, conform Fanatik.

Laurențiu Reghecampf a plecat de la Universitatea Craiova după doar 7 meciuri

Laurențiu Reghecampf a revenit pe banca celor de la Universitatea Craiova pe 26 iulie 2023, după ce Mihai Rotaru l-a dat afară pe Eugen Neagoe, iar antrenorul în vârstă de 48 de ani a stat pe banca tehnică a oltenilor doar 7 meciuri.

După cele șapte meciuri în care a condus-o pe Universitatea Craiova, Laurențiu Reghecampf a fost ofertat de Al Tae și a acceptat propunerea de a antrena în Arabia Saudită fără să stea prea mult pe gânduri.

Laurențiu Reghecampf a mai antrenat-o pe Universitatea Craiova în perioada iulie 2021 – iunie 2022, iar trupa din Bănie a bifat 26 de victorii, 7 rezultate de egalitate și 12 pase decisive în 45 de meciuri.

Pe parcursul carierei, Laurențiu Reghecampf a mai antrenat Al Tae, Neftchi Baku, Al Ahli, Al Wasl, Al Wahda, FCSB, Litex Lovech, Al Hilal, Concordia Chiajna, FC Snagov, FC U Craiova și Gloria Bistrița.

sursa:https://www.prosport.ro/fotbal-intern/superliga/mihai-rotaru-il-someaza-pe-laurentiu-reghecampf-nu-am-primit-cei-300-000-de-euro-mai-are-sa-mi-dea-si-bani-imprumut-19771712

RECLAMĂ
Articolul precedent„Asculta lume, asculta” Este cel mai nou videoclip semnat Livia Celea Streata!!!
Articolul următor„Fiara” Lăcătuș sare la Mircea Rednic! „Să intre în direct dacă e bărbat!”